Forslag til lande til dig, der leder efter rejsedestinationer til hele familien

AKTIV FERIE I EUROPA

Er du vild med aktiv ferie, men har du børn, som du også skal tilgodese? Heldigvis for dig kan aktiv ferie sagtens være for hele familien. Der findes masser af forskellige destinationer i fx Europa, hvor hele familien kan være med og have en fantastisk tur. Læs med her og få eksempler på gode rejsedestinationer og forsalg til aktiviteter, I kan lave.

 

TRE GODE LANDE TIL AKTIV FERIEN

Har I besluttet jer for i familien, at I vil på aktiv ferie, er Europa et rigtig godt bud. Her er et stort udvalg af aktiv ferie og utrolig mange fantastiske steder, og når I vælger et land indenfor Europa får I samtidig et bonus, da turen derhen ofte er overkommelig - selv for en børnefamilie. Tre oplagte muligheder er Italien, Østrig og Tyskland. Alle tre lande ligger relativt tæt på, og vigtigst af alt er der en hel masse muligheder for aktiv ferie.

Italien har et væld af forskellige vandre og cykelruter, som I kan begive jer ud i. I kan blandt andet besøge Dolomitterne eller Amalfilkysten - uanset hvad I vælger, vil I være sikre på at få smukke oplevelser med hjem.

Tyskland ligger lige inden for rækkevidde, og for børnefamilier med små børn er dette ofte et stort plus. Bare fordi Tyskland ligger tæt på, bliver det dog ikke kedeligt. Tyskland byder på et væld af forskellige muligheder for aktiv ferie, og der er smuk natur, som vil betage enhver.

 

AKTIVITETER TIL DEN AKTIVE FERIE

Har I besluttet jer for en aktiv ferie, er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke muligheder I har. Når I har børn med er der dog nogle typer af aktiv ferie, der er mere oplagt end andre, herunder:

  • Vandretur
  • Cykelture

I kan både vælge vandreture på egen hånd, eller I kan tage del i en gruppe. Mulighederne er mange. Vil i vide mere om jeres muligheder eller de forskellige ture, kan i kontakte et rejsebureau, som kan hjælpe jer med at finde den helt perfekte aktive ferie til jer.