Nyeste indlæg omkring Weekendophold

 Weekendophold, miniferie eller weekendtur?

Kært barn har mange navne. En ting er sikker: vi har alle brug for det engang imellem. Weekendophold er til de små flugt fra hverdagen. Det kan være i form af spaophold, sommerhustur, kroophold, storbyferie og meget andet. Miniferie er ret populært og for alle. Familier, som vennepar, kærester og enkeltpersoner benytter sig af det.

 

En pause fra hverdagen

Man kan altid lige snige en weekendtur ind i kalenderen. At komme væk kan have masser af fordele. Du får slappet af, set nye ting, kigget hinanden dybt i øjnene eller får kvalitetstid med familien. De mest kendte minferier er storbysferier, sommerhus og kroophold. Der er en tendens til, at tager man sydpå, så kræver det lidt flere end 4 dage. Det samme gælder skiture, da de oftest nydes som en bilferie.

 

Så mange muligheder for det helt perfekte ophold

Hvor skal I tage hen? Hvor meget skal I give for opholdet? Hvad skal I pakke? Hvad skal I se? Alle disse og mange andre spørgsmål forsøger vi at besvare på denne blog. Vi finder inspirationer, deler selv vores egne og tager fat i fagfolk, som er ret kendt på minferie området.

Vi samler de bedste råd og tips til dit weekendophold. Vi finder lækre steder at besøge, og hvad der er værd at se. Du kan læse om, hvordan du pakker smartest, og hvad du sagtens kan undvære. Og så meget mere. Vi håber, du finder det, du søger.