Nyeste indlæg omkring Weekendophold

Weekendophold i det nordjyske

december 2018


Oplev idylliske Nordjyllands mangfoldige natur Træk stikket ud og smut en tur til smukke Nordjylland. Her kan du opleve en landsdel med højt til loftet, en prægtig natur og et bredt udvalg af gastronomiske tilbud. Du kan passende vælge at tage en weekend ud af kalenderen, hvor du kan samle noget nyt energi til en ellers momentvis travl hverdag. Dette kan Nordjyllands skønne naturomgivelser hjælpe dig med, hvor den friske vind og de grønne skove kan skabe grobund for en afslappende ferieoplevelse. Det kan du kombinere med muligheden for at overnatte på et Bed & Breakfast hotel, som står klar med forplejning af den ypperste slags. Hvad enten du har behov for en romantisk kærestetur eller en hyggelig familietur, kan de nordjyske hoteller være dig behjælpelige.   Vælg en aktiv ferie med rum til afslapning Forestil dig, at du sammen med familien har gået en lang tur i skoven og klokken netop har passeret middagstid. Nu har den friske luft givet dig fornyet energi og du kan herefter bruge resten af dagen på at flade ud sammen med dine nærmeste i intime rammer med en varm kop kaffe på sofaen. Det er ifølge mange definitionen på afslapning. Hvis din familie derimod ikke er indrettet til at sidde stille, kan du med fordel tag et smut til én af de nærliggende byer eller kører længere nordpå.   Skagen er sagen Et godt bud på en udflugtsdestination er Skagen – en decideret nordjysk perle. Her er der et væld af begivenheder, hvad enten det er om sommeren eller vinteren, hvor alt fra julemarkeder til Skagen Grå Fyr kan opleves. Hvis man ikke vil være bundet af at skulle opleve noget bestemt, er Skagen i særdeleshed en oplevelse i sig selv. Den hyggelige by byder på mange shopping-muligheder, spændende kultur, smuk natur og gode spisesteder. Udflugtsturen kunne blandt andet rumme en tur til ´Grenen´, som er et velbesøgt sted i Skagen. Det er Danmarks nordligste punkt, hvor Skagerrak og Kattegat skønt smelter sammen. Her kan I eventuelt bo på Strandby Hotel.  

 Weekendophold, miniferie eller weekendtur?

Kært barn har mange navne. En ting er sikker: vi har alle brug for det engang imellem. Weekendophold er til de små flugt fra hverdagen. Det kan være i form af spaophold, sommerhustur, kroophold, storbyferie og meget andet. Miniferie er ret populært og for alle. Familier, som vennepar, kærester og enkeltpersoner benytter sig af det.

 

En pause fra hverdagen

Man kan altid lige snige en weekendtur ind i kalenderen. At komme væk kan have masser af fordele. Du får slappet af, set nye ting, kigget hinanden dybt i øjnene eller får kvalitetstid med familien. De mest kendte minferier er storbysferier, sommerhus og kroophold. Der er en tendens til, at tager man sydpå, så kræver det lidt flere end 4 dage. Det samme gælder skiture, da de oftest nydes som en bilferie.

 

Så mange muligheder for det helt perfekte ophold

Hvor skal I tage hen? Hvor meget skal I give for opholdet? Hvad skal I pakke? Hvad skal I se? Alle disse og mange andre spørgsmål forsøger vi at besvare på denne blog. Vi finder inspirationer, deler selv vores egne og tager fat i fagfolk, som er ret kendt på minferie området.

Vi samler de bedste råd og tips til dit weekendophold. Vi finder lækre steder at besøge, og hvad der er værd at se. Du kan læse om, hvordan du pakker smartest, og hvad du sagtens kan undvære. Og så meget mere. Vi håber, du finder det, du søger.