Den perfekte outdoor overnatning

Shelterferie i Danmark

En shelterferie er en unik og berigende måde at komme tæt på naturen og tilbringe tid med familie og venner. Shelters er enkle, åbne hytter eller telte, der er placeret midt i naturen og giver en autentisk og rolig atmosfære. Her kan man sove under stjernerne, lave bål, gå på vandreture og opdage skjulte naturskønheder. Shelterophold er ideelle til at afbryde fra den travle hverdag både for par, enkelte og familier, der ønsker at genoprette forbindelsen til naturen og skabe minder for livet i en afslappet og naturskøn indstilling.

 

Shelters i aktivitetsparker

Hvis I gerne vil gøre noget helt særligt ud af jeres shelterophold, så bør I vælge shelters, der ligger i aktivitetsparker. Ja, der findes faktisk et hav af muligheder for at tage på shelterophold rundt i Danmark, hvor man ikke behøver befinde sig midt i ingenting. Når man planlægger et længere shelterophold, kan det være rart – særligt med børn – at der er mere en smuk natur omkring jer. Et shelterophold i en aktivitetspark giver jer muligheden for at lave noget nyt hver dag, mens I fortsat kan blive i smukke parkområder, hvor naturen er i fokus.

 

I aktivitetsparkerne vil I kunne finde alt fra en klatrepark til bueskydning eller kanoudlejning, så I virkelig kan få lov at have en aktiv familieferie, mens I overnatter i shelters. Når jeres shelter befinder sig i en aktivitetspark, vil I ofte også finde andre faciliteter såsom badeværelse, brusebade og andre fornødenheder, som I helst ikke vil undvære. Undersøg de forskellige aktivitetsparker i landet, der tilbyder shelterophold, så I er sikre på at vælge et, der matcher jeres aktivitetsniveau- og ønsker.

 

Shelterophold – en udendørs weekendtur

Hvis I ikke er helt klar til at binde jer en hel uge til ferie i naturen, kan I også sagtens nyde et shelterophold som en weekendtur. Det er også oplagt for par, der savner nye udfordringer og idéer til at være sammen. Når vi er derhjemme, kan hygge og samvær hurtigt blive lig med en god film, hvilket der bestemt ikke er noget galt med – men det er vigtigt, at vi også finder tid til at være rigtigt sammen. Her er et shelterophold i weekenden en genial vej til at være mere til stede, når I er sammen, og hvem ved – måske endda lære noget helt nyt om hinanden. God tur!