Tag på smukt herregårdsophold denne sommer

Bo som konger og oplev den danske kultur helt tæt på

Danmarks historie byder både på blodige og overdådige fortællinger, som man kan læse om i de gamle skrifter. Det er dog ikke kun i historiebøgerne, at du kan opleve det danske kulturliv. Går man mere end 200 år tilbage i tiden, nød grevskaber og konger det idylliske liv på herregårdene i Danmark. Disse prægtige monumenter står stadig rodfæstet i den danske natur den dag i dag. Har du et ønske om at gå tilbage i tiden og vandre gennem de samme korridorer, som de store grevskaber gjorde, kan du derfor tage på romantisk herregårdsophold på Langeland.

Derfor skal du tage på herregårdsophold

De fleste tager et smut sydpå, når sommerferien melder sig, men der er faktisk masser af unikke steder at opleve på Danmarks herregårde. Nedenfor har vi samlet 5 gode grunde til, at I skal overveje at tage på herregårdsophold:

  1. Kom ud i naturen. I gamle dage søgte de rige ud mod landet, når sommeren stod for døren. Det samme kan I gøre på et herregårdsophold. I skønne omgivelser kommer I helt tæt på den danske bøge og vågner op til lyden af fuglekvidder.
  2. Dyk ned i et stykke dansk historie. Vælger I en herregård som feriedestination, kan I opleve den danske kultur helt tæt på. Omringet af originale malerier og møbler med flere hundrede år bag sig bliver I bragt tilbage til en anden tid.
  3. Genfind roen - væk fra dagligdagens stress og jag. På et herregårdsophold er man langt væk fra hverdagen, så man kun skal koncentrere sig om sig selv og sin partner.
  4. Styrk kærligheden til din partner. Et herregårdsophold er ideelt, hvis I ønsker at genfinde flammen og gøre den stærkere end nogensinde før.
  5. Få en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. De fleste herregårde har eget køkken, hvor lokale råvarer tilberedes og serveres.

Så væk sanserne til live og oplev Danmark fra sin bedste side med et herregårdsophold til sommer!