Oplev vejle på nye måder

Weekendophold i Vejle

Vejle er en gammel by med masser af gode historier fra gamle dage, og der er derfor rig mulighed for at dykke ned i byens historiske centrum og attraktioner. Vejle ligger ved Vejlefjord i en ådal flankeret af høje skranter, hvilket gør, at byens placering er historisk vigtig samtidig med, at den ligger i naturskønne omgivelser. Selve byen og centrum er præget af både ældre såvel som nyere bygninger, hvilket giver et meget sammensat og blandet udtryk. Vejle er fuld af både historisk og moderne arkitektur, hvorfor det er muligt at sige, at der er noget for enhver smag. I forlængelse heraf er det værd at nævne populære seværdigheder og attraktioner som Fjordenhus, Bølgen, Bryggen, Vejle Kunstmuseum og Vejle Kulturmuseum.

 

Shopping - Gå på opdagelse i et væld af spændende butikker

Vejle kaldes ofte for Danmarks handelsby, og det er ikke uden grund! Byen er fuld af dejlige gågader, indkøbscentre og forrygende shoppingmuligheder. Det er i den forbindelse værd at fremhæve Bryggen, som ligger lige i hjertet af Vejle. Bryggen er et moderne indkøbscenter med et kæmpe udvalg af lækre specialbutikker, store og kendte kæder af mærkevarebutikker, discountbutikker samt restauranter og spisesteder. Der findes desuden en stor mængde af butikker og indkøbsmuligheder rundt om i byen, mens gågaden i centrum er særligt anerkendt for sin hyggelige atmosfære og mange forskellige butikker.

 

Forkæl jer selv med god mad

Vejle tilbyder et stort udvalg af lækre spisesteder og restauranter, der er placeret udover hele byen. Der findes mange forskellige typer af hyggelige caféer, hvor man kan få stillet sulten og slukket tørsten. Når I er færdige med jeres oplevelser, kan I med rette sætte jer på en god café og bare nyde byens stille summen og den dejlige mad. Der er ikke noget som et skønt måltid mad som afslutningen på en fantastisk dag i vidunderlige Vejle.

 

Tags

Cafe