Find ro i hverdagens stress og jag

Med børn, arbejde og fritidsaktiviteter leder de fleste danskere en hektisk dagligdag. Her er der sjældent plads til at stoppe op, trække vejret og genfinde roen på ny. Tværtimod foregår alt i et højt tempo – for der er altid mere at nå og mere at gøre. Glemmer man at stoppe op, kan det imidlertid få alvorlige konsekvenser for ens mentale og fysiske sundhed. Derfor kan det være en fordel at sætte en kæp i hjulet og sætte de daglige gøremål på pause. Det kan man eksempelvis gøre på et yoga retreat. Ved at dyrke yoga bevæger man kroppen på en ny måde – men praksissen er også meget mere end bare kropsstillinger. Gennem et yoga retreat vil man nemlig opleve at genfinde balancen i både krop og sjæl. Øvelserne giver dig mulighed for at lægge bekymringerne væk og gå ind i kroppen på en helt unik måde.

 

Mærk dig selv på ny i naturskønne omgivelser

Har man forsøgt at opretholde en hobby i hverdagen, ved man, hvor vanskeligt det kan være. Når vasketøjet er ordnet, og børnene er lagt i seng, er det ikke ligefrem træningscentret, der lokker. Det kan dog være sundt at hive stikket og give plads til sig selv, så man kan være til stede i hverdagen med energi og overskud. Ofte kan det hjælpe at tage væk et par dage. Der findes blandt andet yoga ophold på Samsø, hvor man kan lære praksissen uden forstyrrelser fra ydre faktorer. I byens kaos er det svært at finde ro. Derfor kan det være en fordel at søge ud i naturskønne omgivelser med et yoga retreat. Det giver nyfundet overskud til de udfordringer, der måtte lure i fremtiden.

 

Skab balance i krop og sind

Vælger man at tage på et yoga retreat, tilegner man sig ikke blot nye værdier og kompetencer til at begå sig med. Man lærer også at finde glæde i de små ting – og tage tid til sig selv. For at man kan være der for andre, er det nemlig essentielt, at man tager vare på sig selv og sin egen krop. På et yoga retreat lærer man yogapraksissen på tæt hold. Man får redskaber, som man kan benytte i sin hverdag, når de mange gøremål synes uoverkommelige, og man trænger til ro. I livet er alt en balancegang – og du kan lære at bruge kærlighed som drivkraft med yoga.