Kom væk fra hverdagen på en golfferie

Bedste golfbaner i verden 

De fleste kender følelsen af at have brug for at komme lidt væk fra hvad, der i perioder kan føles som en hård hverdag. Derfor kan det være lækkert at rejse på ferie, hvilket vil tillade dig at afstresse og slappe af i lækre omgivelser alt efter, hvad dit hjerte begærer. Hvis du er typen, der godt kan lide at spille golf, eller du tænker, at det kunne være noget for dig at prøve, så hvorfor ikke tage på golfferie?

For mange er definitionen på afslapningen at komme ud i det fri med sine tanker eller nærmeste, og det er netop dette, at du får mulighed for ved at tage på golfferie. Hertil skal det også nævnes, at golfbanen er en enestående lokation, hvor du har mulighed for at få en masse farve, da du for det meste ikke har mulighed for at søge skygge på den store golfbane.

 

De bedste golfbaner i verden

Af det nedenstående kan du se oversigten over de bedste golfbaner, der findes i verden:

  1. Cypress Point (USA)
  2. Pine Valley (USA)
  3. Shinnecock Hills (USA)
  4. Royal County Down (Nordirland)
  5. National Golf Links of America (USA)

 

Ovenstående liste er udarbejdet af personerne bag siden top100golfcourses.com, og er derfor ikke et entydigt bud på verdens bedste golfbaner, men hvis du godt kunne tænke dig at opleve en ferie centreret omkring golf, er dette en god mulighed.

 

Hvis du godt kunne tænke dig at komme på golfferie, men har præference for at feriere i Danmark, skal du ikke tvivle. Danmark har også ganske glimrende golfbaner, og der findes endda 5 golfbaner i Danmark på den ovenstående top-100-liste over bedste golfbaner i verden.