Kroophold i Danmark

VisitDenmark har lavet en fantastisk kampagne, der hedder ”Meget mere end bare Danmark”. Kampagnen gør opmærksom på, at Danmark er et helt fantastisk sted at holde ferie – også selvom du måske drømte om en udenlandsrejse i 2020. Coronakrisen har ændret på vores hverdagsliv og rejseplaner, men det betyder ikke, at du skal skippe ferien.

Her i artiklen har vi samlet en række gode råd til dig, der vil opleve det bedste af Danmark. Er du på jagt efter et exceptionelt godt sted at tage på kroophold, weekend get-away eller til en enkelt overnatning? Se vores guide nedenfor.

 

Gør sommeren i Danmark uforglemmelig

Der er mange muligheder for at sætte lidt ekstra spice på dine sommerplaner – tag eventuelt et romantisk kroophold for to. Hvis du mangler inspiration til, hvor dig og din partner kan tage på kroophold, kan vi anbefale jer booke en overnatning på Sjælland. Uanset om I bor på Sjælland i forvejen eller kommer lang vejs fra, er der mange spændende oplevelser at hente. Vær turist i egen by ved at tage på historiske byvandringer og få øje på de ting, som normalt går jeres øjne forbi.

I kan også tage en tur ud i det maritime miljø og prøve at stå på paddleboard eller ro i kajak. I kan også tage på en hyggelig fisketur, hvor I skal slå smartphones, computere og alt andet fra – og bare nyde roen og de naturskønne omgivelser. 

Det er også blevet meget populært at overnatte i det fri. Slå eventuelt op på nettet, hvor der er danske udendørs shelterpladser. Et godt tip er at ankomme til shelterpladsen i rigtig god tid, da der er ualmindeligt mange sheltercampere over sommeren.

 

Udnyt omstændighederne og bliv klogere på Danmark

I stedet for at droppe ferien kan I udnytte de ændrede omstændigheder til at blive en endnu bedre turistguide til andre, der i fremtiden kommer for at opleve Danmark. Tag f.eks. på ophold i en nærliggende by fra din bopæl. Du vil med garanti blive overrasket, hvor fedt det er – selvom du stadig bare befinder dig i Danmark.

God fornøjelse med at opleve vores skønne land!

Tags

Kroophold