Tag på weekendtur i minizoo

Få en anderledes oplevelse i minizoo – kulminationen af leg og læring

Har din familie brug for en anderledes og ny oplevelse til samlingen, og er du i mellemtiden løbet tør for spændende ideer til nye ture? Tag på en anderledes weekendtur i minizoo og hyg dig i grønne omgivelser med hele familien. Her får børnene brede vidder at lege på. Der vil typisk være både hoppepuder, mooncars, labyrinter, svævebane og ikke mindst eksotiske dyr helt tæt på. En tur til minizoo kan altså være en rigtig god ide, hvis din familie har brug for at trække noget frisk luft og opleve nye ting sammen. Du kan ydermere fuldende oplevelsen ved at overnatte i de naturlige omgivelser og på den måde skabe fantastiske minder at kigge tilbage på.

 

Hvad er en minizoo?

En minizoo kan også kategoriseres som en dyrepark. Det er en mindre udgave af den zoologiske have, og den har mere fokus på leg og at komme tæt på dyrene. Du vil stadig kunne opleve eksotiske dyr såsom vaskebjørne og surikater, hvis du vælger at tage i en minizoo. Er dine børn aktive og har I lyst til at bevæge jer sammen som familie, så vil der også være en bred vifte af aktiviteter, I kan udforske under et ophold i en minizoo. Der vil typisk være både hængebroer, børnevenlige strande, labyrinter, legehuse mv.

 

Weekendtur i en minizoo – overnatning i naturlige omgivelser

Der vil ofte være mulighed for at udvide besøget i en minizoo og overnatte i dyreparkens naturlige omgivelser. For både børn og voksne vil denne form for weekendtur være en unik oplevelse. En weekendtur til en minizoo kan på den være et godt afbræk fra hverdagen. De grønne rammer og unikke oplevelser vil facilitere hyggelige stunder for hele familien.