Tips til selvforkælelse

Sommerferie betyder afslapning og selvforkælelse – og det kan gøres på rigtig mange måder! Mangler du tips til, hvordan du forkæler dig selv, så læs med her, hvor vi giver dig tips til sommerens selvforkælelse.

 

Tag noget behageligt tøj på

Det første du skal gøre, når du skal forkæle dig selv, er at finde dit mest afslappede og blødeste tøj frem. Til hverdag er vi meget af tiden spændt op til lir, fordi vi skal se præsentable ud – nu har du endelig muligheden for at slå dig løs. Gå efter tøj, som er i materialer som silke eller kashmir. Din krop vil helt automatisk geare ned og være klar til at blive forkælet. 

 

Mindfulness

Mindfulness er balsam for sjælen, som giver ro og velbehag i hele kroppen. Du får lov til at mærke din krop og connecte med dine følelser. Find en podcast eller video på internettet, der guider dig igennem meditationen. Hvis det ikke virker for dig de første på gange, så fortvivl ikke. Det tager nemlig tid at komme ned i gear.

 

Ansigtsbehandling

En god ansigtsbehandling kan gøre underværker for din hud og dit humør, og en smuk og velplejet hud er altafgørende for din udstråling.

Der findes mange gode ansigtsbehandlinger du kan få hos en ekspert i ansigtsbehandlinger. Her får du et udpluk af de forskellige ansigtsbehandlinger:

 

  • Dermaroller – SRS Mesoterapi: Til dig, der har problemer med uren hud, strækmærker eller rynker.
  • Oxygen behandling: Drømmer du om en fastere hud og vil du gerne genvinde hudens elasticitet, så er en dermatude-behandling det helt rigtige for dig
  • PH-behandlinger: Er du til innovativ pleje af huden tilbyder vi også PH-behandlinger med de effektive produkter fra PH Formula
  • Mikrodermabrasion: Mikrodermabrasion er ideelt for dig, der trænger til et fornyede kick.

 

Virksomhed: KlinikQ