Dette indlæg er sponsoreret.

Den rigtige taske gør en stor forskel

Inden du begynder din pakning, er det vigtigt, at du vælger den rigtige taske at pakke i. Der er stor forskel på de forskellige typer af tasker, og en kuffert, en sportstaske og en weekendtaske vil alle fylde og veje noget forskelligt. En sportstaske vejer ofte ikke særligt meget, da den er lavet i let materiale, og da dette ofte er ret tyndt, er taskerne tit meget rummelige. Overvej hvad der passer bedst til dig, din ferie og det, du skal have med og få mest ud af din pakning.

 

Få plads til mere tøj

Vi har sikkert alle prøvet at have pakket alt vores yndlingssommertøj, kjoler, skjorter – det hele – med tanken og glæden om at komme ned og kunne bruge det på sin ferie, og at man så får trukket det ene krøllede stykke tøj op efter det andet, hvor man nærmest ikke længere kan se den rigtige form. Heldigvis er der råd for dette!

Et nemt tip til hvordan du får mere plads i tasken er at rulle alt dit tøj i stedet for at folde det. Det er enormt smart, da tøjet på den måde kommer til at fylde langt mindre, samtidig med at det ikke bliver krøllet. Det gør tilmed også din taske langt mere overskuelig, da du nemt kan finde, hvad du leder efter, uden at skulle rode det hele igennem. Kan der dog være flere fordele ved denne metode? Det kan du tro! Det er langt hurtigere at rulle tøjet og langt nemmere at få det til at passe ned i tasken end at skulle lægge alt tøjet sammen i et forgæves forsøg på ikke at krølle det.

 

Køb på destinationen

En anden meget effektiv måde at optimere sin baggage på er simpelthen bare at lade nogle ting blive hjemme. Du tænker måske, at der da bestemt ikke er noget, du kan undvære – og det har du sådan set også ret i. Mange af de nødvendige ting, man skal have med på ferien, er heldigvis nemme at finde, når du er nået frem til destinationen. På denne måde slipper du for at skulle slæbe ting med, du lige så nemt kan købe på ferien. Så lad solcremen, shampooen og strandhåndklædet blive hjemme og få mere plads i tasken.