Hvor er der varmt i januar?

Klimaet i kolde Danmark i januar er ikke meget værd, hvis du ønsker solbadning og afslapning – eller generelt at befinde dig udendørs. Heldigvis findes der andre steder i verden, hvor klimaet er et helt andet, som du kan søge tilflugt i, hvis du ønsker en oplevelse i vintermånederne.

Sydafrika hører blandt de lande, der har et varmere klima end Danmark. Den sydafrikanske sæson er rent faktisk modsat Danmarks, hvilket betyder, at når der er vinter i Danmark, er der sommer i Sydafrika og omvendt.

Sydafrika er et forholdsvist stort land og kan groft opdeles i nordøst, sydvest og øst, når man kigger nærmere på temperaturerne. Primært har Sydafrika subtropisk klima, men pga. den geografiske placering taler man om, at der kan være store klima forskelle i de forskellige landsdele, hvorved der er mulighed for en lang række ferieoplevelser.

Der er f.eks. mulighed for at tage en safaritur til Afrika og opleve de afrikanske dyr helt tæt på, hvilket uden tvivl vil være en oplevelse, du aldrig glemmer. Klimaet indbyder også til solbadning, hvorved der er oplevelser til enhver smag.

Tag på ferie til Dubai i vintermånederne

Dubai har et tropisk ørkenklima og er et glimrende feriemål i vintermånederne pga. det varme og solrige vejr. Du kan være sikker på en ferie med masser er solskin, hvor temperaturen sjældent er under 23 grader og typisk nærmere 30 grader. Nætterne er kølige med temperaturer omkring 14 grader, hvorfor det er en god ide at medbringe en jakke til de lidt kølige aftener.

Rejs til ferieparadiset Mauritius

Mauritius er en lille ø øst for Madagascar, der også er et helårsrejsemål. Vejret i Mauritius er i dagtimerne i januar gennemsnitligt 30 grader og 23 grader om natten. Rundt om hele øen ligger et koralrev få hundrede meter ude i havet, hvilket gør det turkisfarvede vand roligt. Det er derfor ideelt at medbringe dykkerdragt og snorkel, hvis du rejser til Mauritius.