Dette indlæg er sponsoreret. 

Sådan planlægger du en god firmarejse

En firmarejse kan have mange formål. Det kan f.eks. være deltagelse i en konference, et eller flere møder, teambuilding eller at rejsen er et led i en faglig udviklingsproces for en eller flere medarbejdere. Men faktum er, at det tager tid at få stablet en god firmarejse på benene, og det er vigtigt, at det bliver gjort ordenligt, så medarbejderne får det ud af rejsen, som er meningen. Hvis det bruges som en form for belønning er det især vigtigt, at det hele er planlagt, så ikke medarbejderne skal bruge unødvendig tid på ligegyldigheder undervejs, som kunne have været undgået.

 

Udnyt tiden optimalt

Når du skal planlægge en firmarejse er det vigtigste nok, at du skal udnytte tiden optimalt. Det er også på den måde, at du får skabt mest mulig værdi for virksomheden og medarbejderne. Derudover er det vigtigt at huske på, at ingen virksomheder er ens, og derfor bør firmarejser heller ikke være ens. En firmarejse skal skræddersys med fokus på, hvad du vil have ud af firmarejsen.

 

Hold styr på udgifterne

Det er vigtigt at have overblik – det er det ofte med mange ting, og dette er også tilfældet med firmarejser. Du skal både have overblik over den samlede økonomi, men også over den enkelte medarbejder, og det kan være uoverskueligt med alle de forskellige regninger. Derfor kan du overveje en digital rejseafregning, hvorved registrering og håndtering af udgifterne på firmarejsen biliver løftet til et helt nyt effektivitetsniveau, som du slet ikke vidste eksisterende. Løsningen er effektiv og papirløs, og du kan ofte spare helt op til 80 % af den tid, som ellers skulle have været brugt på diverse administration. Samtidig skal dine medarbejder ikke tænke på at gemme diverse bonner og regninger, da det i stedet registreres og dokumenteres med få klik.

 

Skal du planlægge selv eller gennem et rejsebureau?

Du kan overveje at kontakte et rejsebureau med erfaring, som kan hjælpe dig med planlægningen, og som oveni også har erfaring og værktøjer, så kan hjælpe med at skabe den mest optimale firmarejse for dig og dit firma. Du kan dog også vælge at stå for planlægningen selv, og med disse ting i mente, om at du skal finde en effektiv metode til at holde styr på udgifterne samt ikke undervurdere, hvor vigtigt det er, at udnytte tiden optimalt, så vil planlægningen blive nemmere. Derudover kan du også overveje, om ikke du skal tage dine medarbejdere med på råd. De har formentlig mange gode ideer til destinationer, men også til forskellige aktiviteter, og du vil alt andet lige gøre dine ansatte glade ved at lytte til deres ønsker, selvom det måske ikke bliver muligt at opfylde dem alle.