Smut forbi tandlægen inden afgang

 

 

Derfor skal du besøge tandlægen, inden du rejser

Der er intet så stressende som rejseplanlægning. Du laver lister i ét væk og løber rundt om dig selv for at nå det hele inden afrejsen. Det virker måske lidt uoverskueligt at smutte ind forbi din tandlæge, før du tager af sted, men det kan nu være en rigtig god idé at skrive et tandlægebesøg på din ”før rejse to-do”.

Problemer med tænderne kan nemlig være noget af en humørdræber. Det er lige meget, hvor hvidt sandet på stranden er, eller hvor godt maden smager. Hvis du har tandpine, er ferien simpelthen bare ødelagt. Et hurtigt besøg hos din tandlæge kan altså være med til at redde den gode feriestemning.

 

3 gode råd til dig, der har tandpine

Hvis uheldet er ude, og du sidder på solskinsøen med en massiv tandpine, er der også nogle ting, som du selv kan gøre for at forbedre tilstanden. Her får du 3 gode råd med på vejen:

  • Rens din mund med varmt vand – det både renser og lindrer smerten.
  • Sørg for løbende at fjerne madrester mellem tænderne.
  • Tag smertestillende piller, hvis pinen bliver for intens.

 

Hvorfor er tandlægebesøg så vigtige?

Det er vigtigt, at du som minimum overholder den årlige indkaldelse til tandlægen. Det er nemlig helt afgørende for din generelle tand- og mund hygiejne. Ved at få et professionelt eftersyn med jævne mellemrum, mindsker du risikoen for huller og andre tandsygdomme. Det er altid en rigtig god idé at tage dine tandproblemer i opløbet. Hvis du passer godt på dine tænder, vil de højst sandsynligt følge dig hele livet, og du slipper for proteser.

 

Tags

Tandlæge