Undgå indbrud med et elektronisk låsesystem

Du kan trygt tage på ferie med et elektronisk låsesystem

Det er surt at gå og bekymre sig på ferien, og der er ikke noget værre, end at komme hjem og opdage, at der har været indbrud, mens du har været væk. Med et elektronisk låsesystem kan du trygt tage på ferie og nyde den, mens du med sikkerhed ved, at huset står på samme måde, når du vender hjem. Med en elektronisk lås slipper du for at have din nøgle med, og du kan nemt lukke naboen ind, hvis der skal vandes blomster, mens du er væk.

 

Opsæt din elektroniske lås korrekt

En elektronisk lås er et avanceret system, og det anbefales derfor at få en professionel låsesmed til at sætte den op. Der findes et hav af specialløsninger og muligheder, når du skal kunne aflåse dit hus, og det er derfor vigtigt, at du snakket med låsesmeden om, hvilken løsning, der passer bedst til dine behov og dit hus. Når du får låsesmeden på besøg, kan du i samme omgang få et sikkerhedstjek af huset, så du er sikker på at huset er gået efter og ikke indbyder til ubudne gæster, mens du er rejst væk på ferie.

 

Find den rigtige lås

Der findes flere forskellige elektroniske låsesystemer, som passer til forskellige bygninger. Nogle er gode til større industribygninger og virksomheder, mens andre egner sig bedre til boliger og lejlighedsopgange. Ruko har en motorlås, som er den optimale løsning for at være bedst beskyttet, for eksempel i nattetimerne, og denne kan kombineres med en magnetlås eller en el-slublik i dagtimerne, når der er mere trafik.
Simons Voss har et online system, som kan nødåbne og fjernåbne og meget mere, hvilket er optimalt i større virksomheder og nøglefrie områder. Ruko har også en magnetlås til institutioner eller virksomheder, der skal sikre gennemgang og aflåsning helt nøglefrit.
Snak med din låsesmed om, hvad der er den optimale løsning for dig og dit hjem, så du trygt kan rejse på ferie og vende hjem med ro i maven.