Er dit hjem sikret inden rejsen?

Sådan kan du forebygge indbrud

Indbrud er hyppige i Danmark. Faktisk sker der fem indbrud i timen i gennemsnit hele året rundt. Ingen har lyst til at være den, der åbner døren til et hus, der er blevet rodet igennem for værdier af ukendte indbrudstyve, mens man i god tro har været væk på ferie. En ualmindeligt ubehagelig oplevelse at slutte ferien af på.

Derfor kan det være en rigtig god ide at sætte sig ind i, hvad der er af muligheder for at forebygge indbrud så vidt muligt, til når man rejser ud. Der er masser af hjælp at hente, og det er i virkeligheden oftest små ting, der kan gøre forskellen. Det sikreste valg af alle er at kontakte din låsesmed i Århus, København eller hvor du har hjemme, og få ham til at komme ud og tjekke din bolig for optimeringer.

 

Konkrete råd til at sikre dit hjem mod tyveknægte

Inden du tager afsted på ferie, gør du dig selv en stor tjeneste ved at tjekke følgende:

  • Er værktøj, haveredskaber og stige låst inde, så tyven ikke kan bruge det?
  • Er hækken lav nok til, at tyven ikke kan gemme sig?
  • Har du gemt værdifulde ting væk fra vinduerne?
  • Har du husket at låse alle vinduer og døre forsvarligt?
  • Ser det ud som om, der er nogen hjemme, så det snyder tyven?
  • Har du undladt at annoncere offentligt, at du tager på ferie nu?
  • Har du spurgt din nabo, om han vil holde et åbent øje og tømme din postkasse mv.?

 

Tag på ferie uden bekymringer – spørg en låsesmed

Uanset hvor meget du kan klare med almindelig sund fornuft i kampen mod tyveknægten, er det altid et sikkert kort at ringe til en dygtig låsesmed. Som fagmand kan han give dig nogle råd med baseret på helt aktuel erfaring med, hvordan indbrudstyve typisk agerer i dag.

Med egen sund fornuft, forsvarlig sikring af adgangsveje og et grundigt eftertjek af en professionel låsesmed har du gjort alt, hvad der står i din magt, for at forebygge mod indbrud, mens du er på ferie.

 

Er du i tvivl om din sikkerhed?

Er du i tvivl, om dit hjem er sikret mod indbrud? Vi kan anbefale at kontakte Låsesmeden, der udfører låseservice i hele Østjylland, for at høre, hvad en erfaren, professionel låsesmed kan gøre for dig, så du kan tage på ferie med ro i maven.