Dette indlæg er sponsoreret. 

Tag på campingferie med badeland

Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan bruge sommeren i Danmark, så kan vi varmt anbefale en campingferie med badeland. Når sommerens temperaturer stiger helt til tops, kan det være rart at blive kølet ned i sjove og våde omgivelser. Vælg derfor en campingplads med udendørs badeland. Det er virkelig det bedste sted at tage hen som familie, hvor børnene vil elske at kunne plaske rundt i vandet og hygge sig hele dagen lang.

Børn kan bruge så mange timer ved at lege i vandet, og imens kan du og din partner slappe af og nyde sommervejret. Når man vælger en campingplads med udendørs badeland, er der i hvert fald rig mulighed for afslapning for voksne samt sjov og ballade for børn og barnlige sjæle.

Når man skal vælge en campingplads, er det værd at tage med, hvilke faciliteter der er i nærheden. Med et udendørs badeland vil ferien med garanti vække glæde og være grund til timelange sjove stunder. Med et badeland føler man nærmest, at man er udenlands, selvom man ’kun’ befinder sig i Danmark.

 

5 gode råd til familier, der skal i badeland

Vi har samlet fem råd, som er værd at tage med, hvis dig og din familie inden for nærmeste fremtid skal tilbringe en eller flere dage i et badeland.

Sådan får I mest ud af oplevelsen i badelandet:

 1. Smør børnene ind i solcreme hjemmefra
  En hel dag i badelandet kan ofte være årsagen til, at børnene får solbrændte arme, skuldre og næser. Det er derfor en god idé smøre børnene ind hjemmefra. Solcreme skal påføres en halv time, før man går ud i solen. Det er også svært at få børnene til at stå stille, når I først er ankommet til det udendørs badeland – derfor er det bedst at smøre dem ind, inden I tager afsted. Sørg for at smøre børnene ind i løbet af dagen også.

 

 1.  Placer jer et sted, hvor børnene altid kan finde jer
  Aftal med børnene, hvor I kommer til at befinde jer. På den måde ved de altid, hvor de kan finde en voksen. Man kan alt for hurtigt blive væk fra hinanden.

 

 1. Ankom tidligt til badelandet
  Ved at komme tidligt er I sikret, at der er solsenge til de voksne – og at børnene får mest ud af dagen i badelandet. Det er også en god idé at komme tidligt, hvis I vil undgå middagssolen, hvor strålerne er skarpest.

 

 1. Medbring egne snacks
  En stor fordel ved udendørs badeland på en campingferie er, at I kan tage jeres yndlingssnacks med og nyde dem sammen. Der er også penge at spare ved at medbringe egne snacks.

 

 1. Anskaf jer badesandaler
  For at undgå fodvorter, fodsvamp og andre sygdomme bør I købe badesandaler til hele familien. De skridsikre sandaler er også med til at gøre, at børnene har et stabilt underlag at bevæge sig på under sjov og leg.

 

Børnenes favorit: badelandet med timevis af sjov

En ting er helt sikkert. Børn elsker som regel vand – især i badeland. Tag jer tid til at hygge jer og få en masse kvalitetstid ud af campingferien. Ved udendørs badeland er der plads til både store og små vandhunde.