Oplev Vejle på teltferie

Tag på telttur og oplev Vejle

De fleste af os har sikkert kørt over Vejle-Fjordbroen et par gange efterhånden, og bare her er det nemt at se Vejles skønhed. Vejle har et rigt naturliv med skov og fjord, så for naturelskere er det en sand perle i Danmarks trekantsområde. Desuden byder Vejle by på spændende kultur og byliv, så der er massere at opleve her. Om sommeren er Vejle derfor en skøn lokation for teltferie med spændende oplevelser i vente og masser af teltpladser at vælge imellem!

Dette kan du opleve ved Vejle

Vi har allerede nævnt et par af de ting, der er underskønne at opleve i Vejle, nemlig den smukke fjord. Vejle Fjord er et fantastisk badested om sommeren, og kan derfor være sted for meget sjov og leg med børn og venner.

Derudover ligger Givskud Zoo kun lige om hjørnet, hvor du og familien kan opleve farlige og flotte dyr, shows og skøn underholdning.

Mindre end 15 kilometer uden for Vejle har du mulighed for at blive taget tilbage til vikingetidens Danmark. Gå på opdagelse i historien og se Jelling-monumenterne, der er en del af Unescos verdensarv.

Ønsker I flere naturoplevelser, er det oplagt at tage en tur forbi Økolariet i Vejle. Økolariets udstillinger byder på en kombination af naturvidenskab og samfundsaktuelle udfordringer og resultater og giver mulighed for at opleve Vejles natur i et mere videnskabeligt perspektiv.

Masser af teltpladser langs Vejle Fjord!

Er du allerede i gang med at planlægge sommerens ferie, og er du netop blevet overbevist om, at sommer i Danmark og telttur i Vejle er det rette for jer, kan du vælge mellem en masse teltpladser, der ligger underskønt langs Vejle Fjord. Du kan nemlig finde teltpladser på de fleste campingpladser langs Vejle Fjord.

Virksomhed: Rosenvold Strand Camping