Teltferie i Danmark - hygge for hele familien

Mange danskere har travlt med at komme syd for grænsen, når det er tid til at holde sommerferie med familien. Vi glemmer ofte de mange muligheder for hyggelige aktiviteter og kvalitetssamvær, som det danske sommerland byder på. Over hele landet findes campingpladser, som giver mulighed for udendørs hygge og aktiviteter for hele familien. Badning på stranden, fisketure, gåture, havespil og mad over bål - så kan det vel ikke blive meget bedre?

 

Frihed og familiesamvær trækker i danskerne

Flere og flere pakker da også camping- og teltudstyret, og de søger særligt til de mange shelters, lejrpladser og teltområder, der findes i danske skove og naturområder. Det skyldes bl.a. at danskerne begynder at gentænke den traditionelle feriemodel med en flyrejse til varmere lande; det er simpelthen for klima-bekosteligt.

Derudover får man en helt anden ro og nærvær i naturen, hvor man kan dele gode oplevelser med venner og familie. Camping giver nemlig anledning til masser af grin og hyggelige stunder, hvor man kan snakke om dagens aktiviteter og fisketurens udbytte.

 

Forberedelse skaber den gode tur

Campingferie eller teltferie kræver dog en smule forberedelse for at få den bedste tur muligt. I kan med fordel tænke over, hvad I gerne vil bruge dagene på - pak fiskestængerne, hvis det er muligt, hvor I skal hen. Der er også en række ting, alle med fordel kan smide i tasken, når man skal ud i naturen. Det er f.eks. altid en god idé at medbringe badetøj samt tøj, som man kan bevæge sig i, ligesom at varmt tøj er en nødvendighed (vi har desværre ikke sol-garanti i Danmark)… Derudover skal man huske at pakke rigeligt drikkevand og mad, så man ikke løber tør. Husk selvfølgelig også diverse grej til køkkenet - som f.eks. service, glas og kogegrej. Skal du sove i telt, pak da også en presenning eller et teltunderlag - og et liggeunderlag eller en luftmadras.

I Danmark har vi endvidere særligt gode cykel-faciliteter, og det kan give rigtig god mening at pakke de to-hjulede til ferien. Det giver hele familien mulighed for at tage på en aktiv udflugt uden at skulle i bilen, og man får endvidere en bedre fornemmelse for naturen og lokalområdet.

 

Birkhede - en perle i Søhøjlandet

Vil du gerne byde familien på de fantastiske ferieoplevelser, campingferien kan levere, kan du med fordel tage til Birkhede Camping. Det er en familiejet og -drevet campingplads, der ligger tæt på både Silkeborg og Aarhus, og I har mulighed for at arrangere en række forskellige familieaktiviteter i naturen, ligesom her er rig mulighed for afslapning. Pladsen byder på alle campingfaciliteter som bad, toiletter, køkken samt en butik, og I kan derudover hygge i pladsens udendørs badeland samt nyde det fælles grillområde. Derudover tilbyder de guidede mountainbiketure og udlejning af kanoer, kajakker og robåde. Har I ikke en campingvogn eller et telt, kan du indlogere familien i en af pladsens campingvogne eller hytter. På Birkhede Camping er du garanteret ferieminder for livet!

Virksomhed: Birkhede Camping

Tags

Camping Ferie