Er en ny eller brugt campingvogn bedst?

 

Når du skal træffe beslutningen om, hvorvidt du skal købe en ny eller brugt campingvogn, er det som udgangspunkt en god ide at prøve at leje en campingvogn for at se, om campingferien i det hele taget er noget for dig, hvis du ikke har gjort dig tidligere erfaringer med denne form for ferie.

 

Fordelen ved at vælge en brugt campingvogn er indlysende, at den ikke har samme pris, som den nye vogn, hvorfor afskrivningerne ikke er helt så høje, som på en ny campingvogn. I dette henseende er en brugt campingvogn en god investering.

Fordelen ved at vælge en helt ny campingvogn er, at en ny campingvogn er mere driftssikker i forhold til en brugt campingvogn, hvilket både hænger sammen med udviklingen i branchen og sliddet på en brugt campingvogn.

 

Tjekliste ved køb af brugt campingvogn

 

Hvis du vælger at springe ud i køb af en brugt campingvogn, er der en række faktorer, som du skal være opmærksom på, hvilke fremgår af det nedenstående:

  • Er vognen pænt vedligeholdt?
  • Er der buler, ridser eller revner, som kan indikere misligholdelse?
  • Er vinduerne fri for ridser og revner? Udover at være skæmmende kan ridser og revner medføre fugt i campingvognen
  • Er blinklys og lygter intakte? Ødelagte glas skal udskiftes
  • Virker lys, blinklys og forbindelsesstik? Virker det ikke ordentligt, skal fejlen udbedres, inden campingvognen kommer ud på vejen

 

Inspiration til steder I kan campere

 

Blandt de største campingpladser i Danmark findes følgende:

  • Hvidbjerg Stand Feriepark
  • Feddet Strand Resort
  • CampOne Bøjden Strand

 

Hvidbjerg Stand Feriepark er i unikke omgivelse kun 200 meter fra Vesterhavet, og der er derudover mulighed for at foretage sig en masse forskellige aktiviteter for både store og små såsom lege-, bade- og trampolinland samt wellness og golf. 

 

På Sydsjælland kan du også opleve Feddet Strand Resort, hvor du har mulighed for både ved en af Sjællands bedste badestrande. Ved denne campingplads er der også både plads til de små som store, eftersom I kan give jer i kast med aktiviteter lige fra badning, spa og wellness til minigolf, kæledyrszoo m.m.

 

CampOne Bøjden Stand er en campingplads beliggende på Fyn et stenkast fra en af Fyns bedste badestrand, hvor der er muligheder for aktiviteter såsom kajakskole, surfing og paddelboard. Der er også aktiviteter til de mindre som bl.a. at fiske efter krabber og indendørs badeland.