Gode destinationer til ferien med hunden

Tag din bedste ven med på ferie

For folk der ikke er hundeejere, kan det måske være svært at forstå, hvorfor man vil tage sin hund med, når man skal på ferie. Udover at være menneskets bedste ven, er hunden jo altså også et familiemedlem – så derfor er det selvfølgelig klart, at din hund skal med på ferie.

 

En helt anden praktisk årsag til at tage din hund med på ferie kunne være, hvis du ikke havde mulighed for at få hunden passet derhjemme hos venner eller familie og ikke vil lade den være på et pensionat.

 

Kan det være problematisk at have hunden med?

Selvom du er vant til at have din hund med mange forskellige steder, og selvom du kender til hverdagen med en hund, kan der alligevel være andre udfordringer forbundet med at have hunden med på ferie. Først og fremmest er det vigtigt at tænke på hundens velvære. Kræver din feriedestination fx vaccination af hunden, eller er der alt for varmt til, at din hundebasse kan holde det ud? Vaccination af hund inden afrejse er et must, hvis du skal have hunden med på ferie!

 

Det kan også være, du i forvejen har proppet bilen fuld af kufferter og ferietilbehør, og at der er dårlig plads til at have hunden med. Overvej også gerne, hvordan forholdene er for hunden, der hvor I skal bo under ferien. Heldigvis findes der også mange skønne hundevenlige feriedestinationer!

 

Gode og hundevenlige feriedestinationer

Trænger du til inspiration til, hvor du kan tage hele familien – også de firbenede - med på ferie? Følgende er vores bedste bud.

  • Gardasøen i Italien: Selvom her er varmt, er der en masse skønne campingpladser, lækre naturområder og en badevenlig sø, hvor både du, familien og hundebassen kan slappe af og nyde ferien.
  • Schleswig-Holstein i Tyskland: Her finder du en masse gode hundestrande, hvor din hund kan løbe frit – og det er ikke en frygtelig lang køretur hjemmefra.
  • Løkken i Danmark: Du behøver ikke skulle langt væk hjemmefra for at få en skøn ferieoplevelse. Det skønne Vesterhav ligger og venter, smuk sandstrand og en hyggelig by sætter rammerne for din familieferie.

Tags

Ferie Hund