Kodelås til bolig - udlej på AirBnB

Har du din bolig til udlejning på AirBnB, og er du træt af at skulle stå klar med nøglen i de sene nattetimer eller midt i en arbejdsdag, så kan en kodelås meget vel være svaret på dine skrupler!

 

Vil du udleje din bolig uden besværet?

Har du en feriebolig i udlandet, et sommerhus herhjemme, eller er du ofte væk fra din helårsbolig? Ved at udleje din bolig, når du alligevel ikke bruger den, kan du tjene penge og samtidigt give turister eller forretningsrejsende et midlertidigt hjem. Det er dog ingen hemmelighed, at det kræver arbejde at udleje sin bolig - der skal klargøres til ankomst, nøglen skal overbringes, og der skal gøres rent, når gæsterne er taget afsted, og udlejer du en bolig i udlandet, skal du ansætte personale til at varetage disse opgaver. Klargøringen og den efterfølgende rengøring er hurtigt overstået, men besværet opstår for de fleste, når de skal stå klar tidlige morgentimer, sene aftener eller midt under en arbejdsdag, når gæsterne ankommer og skal have overrakt nøglen.

 

Slip forbesværet med at udbringe nøgler

Ved at foretage en lille ændring i dit hjem, kan du én gang for alle slippe for nøgleudbringningen, og befinder udlejningsboligen sig i udlandet, kan du slette nøglebærerudgiften fra det samlede regnskab. Flere og flere vælger nemlig at få installeret en nøglefri kodelås på deres hoveddør, som tillader gæsterne adgang til boligen uden nøgler. Ankommer gæsterne midt om natten eller mens du er på arbejde, kan de nemt selv lukke sig ind, uden du behøver være fysisk til stede.

 

Hvilken kodelås skal du vælge?

Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i typer af elektronisk sikring og låsesystemer, men hvis målet er at gøre udlejningen af din bolig nemmere, er der særligt et system, som har mange fordele. ”Der findes mange forskellige kodelåse på markedet, men til private boliger der udlejes, anbefaler vi Yale Doorman. Det er en fleksibel og brugervenlig kodelås, der har et højt sikkerhedsniveau og giver tryghed, når du udlejer din bolig”, siger Tina Thorsen fra Byens Låseservice, der forhandler forskellige kodelåse til alle behov. Yale Doorman er en elektronisk lås, som er velegnet til yderdøre, og som kan låses op via kode, nøglebrik eller fjernbetjening, så du slipper for at overbringe nøglet til gæster.

 

Slip for bekymringer og tidsspilde

Yale Doorman kodelåsen kan registrere op til 10 brugerkoder, hvilket er en stor fordel, når du udlejer din bolig. Koderne kan desuden tidsbegrænses, så de ændres automatisk, når gæsterne tjekker ud, så du slipper for at skulle huske på at ændre koderne manuelt. En af de ting, som mange er betænkelige ved, når de udlejer deres bolig til fremmede er, om de nu husker at få låst korrekt, når de forlader boligen, men med Yale Doorman kan du lægge denne bekymring på hylden. Glemmer du eller en af dine gæster at låse døren, aktiveres låsen nemlig helt af sig selv efter en givet tid.

 

Administrer og hold øje med adgange på din telefon

Når du udlejer din bolig, kan det være rart og trygt at holde øje med, hvem der har adgang til din bolig og hvornår samt om dine gæster husker at låse døren. Via en app på din telefon kan du nemt holde overblikket, uanset hvor i verden du befinder dig. Gennem appen, der er udviklet af Verisure, kan du hurtigt slette og oprette nye koder samt låse i og låse op med et enkelt tryk på telefonen, alt sammen uden afstanden skal være en begrænsning. Desuden kan du få opdateringer direkte på hændelsesloggen på appen om, hvem der låser op og i og hvornår, hvilket er med til at give en øget tryghedsfølelse, når du udlejer din bolig til fremmede.

Yale Doorman er en forsikringsgodkendt lås, hvor en dansk taleguide tager dig igennem den simple programmeringsfase, så du hurtigt kan få glæde af et nøglefrit låsesystem. Ved at slippe for at skulle udlevere nøgler på upraktiske tidspunktet kan du begynde at godkende endnu flere AirBnB anmodninger!