Hold din polterabend indendørs i København

 

Hvis en af dine venner skal giftes, drømmer mange drenge om en polterabend på bedste ”Tømmermænd i Vegas”-stil, hvorfor det er store forventninger, du skal indfri, når du skal planlægge en af gommens bedste eller vildeste fester. Problemet ved ikke at bo i Las Vegas, er ikke udelukkende, at der ikke er samme muligheder for gambling, men også, at vejret spiller en rolle i forhold til planlægningen af den festlige dag. I dette indlæg giver vi dig en ide til, hvad I kan foretage jer på jeres polterabend i København, hvis vejret ikke er med jer og i det hele taget eliminere vejret som en faktor i beslutningsprocessen.

 

Aktiviteter, I kan foretage jer under jeres polterabend

 

Når I skal afholde jeg polterabend, er der mange indendørs aktiviteter, som man kan foretage sig. Forslag til disse fremgår af det nedenstående:

  • Cafetur
  • Restaurant
  • Escape room

 

Hvis det regner udendørs, er en cafe- eller restauranttur med drengene en af de mere oplagte muligheder, da I herved ikke skal bekymre jer om vejret. Hvis I er mere til at prøve noget ”vildere”, er det et escape room også et glimrende alternativ, hvor I vil opleve et ualmindeligt adrenalinpump, idet I skal kæmpe mod tiden og bruge jeres kommunikations- og samarbejdsevner for at slippe for den konsekvens, der venter, hvis I ikke løser udfordringerne i tide.

 

Af et besøg i et escape room vil I opleve, at I bliver rystet sammen, hvilket vil give jer en større samhørighed og bedre fællesskab, hvilket helt sikkert vil blive en stor succes i forbindelse med jeres Polterabend i København.

 

Planlægning af dagen

 

Optimalt set er det anbefalelsesværdigt at planlægge dagen således, at den pågældende aktivitet er noget af det første, I foretager jer. Hvis I eksempelvis vælger at tage i escape room, kan I efterfølgende tage på restaurant eller cafe, og der få slukket sulten og tørsten.