Cyklen med på ferie

Tag cyklen med i bilen

Skal du på ferie til sommer, men ønsker ikke at bruge en masse penge på at komme rundt, når først du er fremme? Så kan en løsning være at tage cyklen med på ferien. Det kan eksempelvis være, hvis du skal med familien på køreferie. Her kan du nemt med en cykelholder til bilen få cyklen med. Cyklen er et godt transportmiddel til at komme rundt i lokalområdet og få set steder, du normalt ikke ville få set. Skal cyklen med i bilen, har du dog brug for en kvalitets cykelholder til bilen, uanset om den skal sættes på anhængertrækket eller på taget.

 

Cyklen med på flyveturen

Foruden at tage cyklen med på bilferien, er det faktisk også muligt at få den med i flyveren. Til det formål kan du bruge en cykelkuffert, der kan rumme hele cyklen. Det eneste, du skal gøre, er at tage hjulene af og afmontere pedalerne. Så er du klar til at sende din cykel afsted med flyveren. Med din cykel med på ferien kan du komme ud på eventyr uden at skulle leje en bil eller en scooter. Det er en nem, billig og klimavenlig måde at få mest muligt ud af ferien. Du finder cykelkufferter og cykelholder til bilen på webshops. Besøg webshoppen her.

 

Man kan sagtens tage cyklen med i toget

En sidste mulighed for at få cyklen med på ferien er ved at fragte den med toget. Det er en nem måde at komme rundt i landet, og her behøver du hverken cykelholder til bilen eller cykelkuffert. Særligt hvis du har planer om en længere cykelferie, er det en fordel at kunne tage toget til startplaceringen og cykle derfra. Skal du på cykelferie i Danmark, er det vigtigt at huske at booke plads til din cykel hos DSB. Derefter er du klar til at udforske sommerlandskabet på to hjul og få en oplevelse, du aldrig glemmer.