Kør på racerbane i din egen bil

Bilferie for biltosser

Når du virkelig elsker biler, findes der ikke den køretur, der er for lang for at dyrke din interesse.

 

Selve køreturen

Det kan være en oplevelse i sig selv at køre på ferie ned langs Europa på motorvejen. Motorvejen er nemlig som regel samlingssted for mange store og hurtige biler, der er ude og lufte motorerne på de store åbne strækninger. Her kan du få set en masse franske biler, tyske biler eller italienske superbiler, som ikke lige kører på landevejene i Danmark til daglig. Og på den tyske motorvej er der selvfølgelig også mulighed for, at du selv kan trykke lidt hårdere på speederen og mærke bilen sluge asfalten til sig – men du skal selvfølgelig være opmærksom på trafikken og på reglerne i området.

 

Kør på racerbane i din egen bil

Hvis du er på udkig efter den vildeste bilferie, og gerne vil opleve suset i maven, kan du på Nürburgring få lov til at køre din egen bil til startlinjen og teste den rundt i svingende på verdens mest kendte, og måske mest udfordrende racerbane. Hvis du ikke selv vil sidde bag rattet kan du også købe en tur med en professionel racerkører, som kan få bilen til at spinne i svingene og give dig sved på panden på passagersædet.

Hvis du hellere vil nyde racerløb på sikker afstand, kan du også købe billetter til tilskuerpladserne til diverse løb og se et racerløb fra sidelinjen.

 

Bilens historie og fede museer

Hvis du ikke er suset i maven, kan du også dyrke din interesse for biler i mere rolige omgivelser. Du kan nemlig besøge Cité de L’Automobile Musée National Collection Schlumpf, eller bilmuseet i Mulhouse, Frankrig. Dette museum er langt mere end blot franske biler. Her finder du en kæmpe samling af vintage biler og gamle racerbiler. Her kan du dykke ned i historien omkring bilerne og nyde de flotte omgivelser, som de franske biler står i.