Rengøring af bil efter bilferie

 

Rengøring af bil inden og efter bilferien

At køre på bilferie er ofte en lang rejse, og du tilbringer mange timer i bilen ad gangen. Og når du er hjemme igen, er det højst sandsynligt synligt både udenpå og indeni bilen, at den har kørt mange kilometer.

 

Rengøring inden bilferien

På bilferie skal du tilbringe mange timer i bilen, og du kan nemt gøre dig selv den tjeneste at klargøre bilen til turen, så det bliver en behagelig rejse. Sørg for at rydde op og fjern det, som ikke hører til på ferien. Så kan du nemlig nemt komme til med støvsugeren, og få fjernet det værste skidt. Du kan tage måtterne ud og banke dem fri fra støv. Det kan også være rart at få tørret støv af på diverse overflader i bilen, især omkring dørene og førersædet, hvor støvet samler sig. Til sidst kan du også opgradere sikkerheden ved at pudse spejle og ruder.

 

Rengøring af bil efter bilferien

Bilferier kan være rigtig hyggelige, og det bærer bilen tit spor af efter ferien. Når du er kommet hjem igen, er det ofte ikke så charmerende med sand over det hele eller lugten af sure sokker og solcreme eller resterne af snackpapir mellem sæderne. Det kan derfor være rart at bruge tid på rengøring af bilen efter bilferien, så bilen igen er rar at køre i. Hvis du ikke orker selv at rengøre bilen igen, kan du få professionel hjælp til klargøring eller rengøring, så bilen stråler igen.

 

Er din bil leaset?

Hvis bilen er leaset, er det især vigtigt at rengøre den efter brug, og fjerne spor og lugt efter bilferie, inden du afleverer den igen. Her kan du selv gå i gang, men du kan også få professionel hjælp til rengøring og klargøring af din bil, hvis du hellere vil nyde resten af din ferie på solsengen, end med hovedet nede mellem sæderne med støvsugeren.