Sådan slipper du for indbrud i sommerhuset

Hold tyvene ude af sommerhuset

I Danmark er det populært at have et sommerhus, som man kan bruge til at komme lidt væk fra hverdagen og få en pause. Mange bruger det dog ikke så ofte om vinteren. Det står derfor ubrugt i mange måneder, hvilket gør det særligt attraktivt for indbrudstyve at søge mod sommerhusområder i den mørke tid. For at undgå indbrud i dit sommerhus kan et elektronisk låsesystem eller et godt alarmsystem være en god ide at få installeret.

 

5 gode råd til sikring af dit sommerhus

Udover et nyt låsesystem, er der også andre råd, som du kan følge for at sikre, at indbrudstyvene holder sig væk fra dit sommerhus. Det gælder blandt andet følgende:

  • Sørg for at forstærke dørkarmen på alle yderdøre, så indbrudstyven får svært ved at bryde dem op og komme ind i huset.
  • Lad det være synligt for tyven, at der ikke er noget at stjæle i huset. Træk gardinerne fra og lad skabene stå åbne i huset.
  • Få opsat et overvågningssystem, så du kan fange tyven med det samme.
  • Installer en alarm, så tyven bliver skræmt væk, og du får besked med det samme, når indbruddet foregår.
  • Få udendørsbelysning med sensor, så lyset tændes, når tyven nærmer sig huset.

Følg disse råd og få et låsesystem for at bidrage yderligere til at undgå indbrud i dit sommerhus. På den måde kan du også føle dig helt tryg, når du lader sommerhuset stå tomt over en længere periode.

 

Låsesystem til hele grunden

Til mange sommerhusgrunde følger også et skur til diverse redskaber, cykler og lignende. Disse tiltrækker også indbrudstyve, hvorfor det kan være en god ide at sikre dem også. Sørg derfor altid for at låse skuret af, så tyvene ikke kan stjæle derfra eller bruge værktøj derfra til at bryde ind i sommerhuset.