5 insta-venlige rejsemål

Smukkeste steder i verden 

Hvis rejsefeberen brænder inde i dig, så skynd dig at kurere dig selv, ved at tage af sted på dit livs eventyr! At rejse giver dig en masse fede nye oplevelser og giver dig ny energi. Verden er fyldt med tusinder af smukke steder, der er værd at besøge og fotografere, men hvordan vælger man den perfekte destination?

 

Find dit spot

Når du skal finde din rejsedestination, skal du først finde ud af, om du er til jungle, strand, storby eller om det skal være en kombination. Det vigtigste er at indsnævre din destination, så du kan tage næste skridt – Finde dit helt perfekte instaspot. Det er selvfølgelig altid en subjektiv vurdering, når det kommer til at finde verdens smukkeste steder. Nogle er mest til hvide sandstrande med turkisblåt hav, nogle er mere til storbyens summen og fantastisk arkitektur, mens nogle helst vil nyde udsigten fra toppen af et bjerg eller fra en savanne med vilde, eksotiske dyr. Vi har givet 5 bud på nogle af verdens absolut smukkeste steder, som absolut vil slippe din indre fotograf fri, så du kan pynte Instagram profilen.

 

De 5 smukkeste steder i verden

Vores bud på de 5 smukkeste steder skal læses med forsigtighed, da de med garanti vil få dig til at tage kufferten og kameraet på nakken og løbe til nærmeste lufthavn, for at komme afsted på din drømmerejse. Slip din indre fotograf løs i nogle af verdens absolut smukkeste områder:

  1. Santorini, Grækenland. Med sit azurblå hav og smukke hvide huse, er det en oplagt 1. plads over verdens smukkeste destinationer.
  2. Chefchaouen, Marokko. Bedre kendt som den blå by, med masser af kultur og stemning.
  3. Havana, Cuba. Byen med gamle flotte biler og salsa musik i gaderne.
  4. Kappedokien, Tyrkiet. Et bjerglandskab, hvor hundredvis af luftballoner holder til.
  5. Kridhvide strande med kokosnødder, lækre drinks og helt klart hav.