Husk disse steder på dine Thailand rejser

Langt de fleste af os er drevet af en enorm rejselængsel som et resultat af de seneste års nedlukning, og den er næsten så stor, at det kan være svært at gennemskue, hvor i al verden man skal starte henne. I dette indlæg vil vi slå et slag for, at du tager et smut på din første af mange Thailand rejser for at opleve den dragende kulturhistorie, det smukke folkefærd og landets magiske øer. Du vil få klare anbefalinger til destinationer, der byder på alt dette og mere til, så du kan få mættet din rejsehunger i det skønne Thailand.

 

Oplev Krabi – kalksten og turkisblå hav

Krabi er en af de smukkeste destinationer i Sydthailand. Det er et sand ferieparadis, der er særligt kendt for sin dramatiske og imponerende natur, hvor kalkstensøer rejser sig op ad det turkisblå hav. I Krabi er der derfor også lange, smukke kyststrækninger, hvor I kan tage på bådudflugt til nærliggende øer og blive fortryllet af den forunderlige natur, der vokser i og omkring havet. Under jeres bådtur vil I både kunne se fiskerlejernes moler, oliepalmer og gyldne kupler fra de omkringlæggende moskeer. Hvis I derfor har lyst til at jeres første eller næste af flere Thailand rejser skal indeholde en helt særlig magi, så sæt kursen mod Krabi – hvis det ikke kan mætte rejsehungeren, så er der vist ikke noget, der kan.

 

Det pulserende Phuket

Hvis I ønsker en luksuriøs rejse i det autentiske Thailand, så må og skal I lægge turen forbi Phuket. Det er en populær rejsedestination, og mange er derfor bange for at falde i turistfælden, når Thailand rejsen går til Phuket – men det er meget misvisende. Phuket byder på det bedste fra begge verdener, hvor I både kan opleve autentisk thaikultur og bo på 5-stjernede resorts ned til de smukke strande.

 

Phi Phi øerne – magisk destination

Hvis I slet ikke kan få nok af de thailandske sandstrande og drømmer stort om en rejse til et isoleret paradis, så er Phi Phi øerne den oplagte destination for jer. Den betagende natur og de omkringliggende kulturoplevelser er i en klasse for sig selv. Øerne er gudesmukke, og du kan øhoppe direkte til Krabi og slå to fluer med et smæk.