Pak din toilettaske til sommerferien

Bliv klar til afrejse

Badeferie eller storbysrejse? Hvert år rejser flere hundrede danskere på ferie til andre lande – og for hvert miljø kræver det specifikke forberedelser. For mange kan det være vanskeligt at pakke, når man skal rejse. Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe opgaven an, er der heldigvis hjælp at hente. Vi har lavet en lille guide med tips og tricks, så du er sikker på at få de rigtige beautyprodukter ned i toilettasken!

 

Essentielle skønhedsprodukter til toilettasken

Når man rejser udenlands, skal kroppen tilvende sig et nyt klima – og hvis den ikke er forberedt, kan man risikere at opleve gener. Derfor er det vigtigt, at man pakker toilettasken godt med skønhedsprodukter fra markedets bedste producenter. De rette beautyprodukter er nemlig med til at beskytte huden, så man ikke kommer hjem med uforudsete skader. Nedenfor har vi samlet en pakkeliste over de beautyprodukter, som du absolut må have med i toilettasken til sommerferien:

  • Solcreme. Vores hud tager stor skade af solens UV-stråler, hvis ikke vi beskytter den. Derfor er det vigtigt, at du investerer i et godt beautyprodukt med høj beskyttelse. Du kan eksempelvis få solcreme fra det anerkendte mærke Rudolph Care.
  • Shampoo og balsam. Saltvand og klor kan gøre skade på håret. Skal du på badeferie, er det således essentielt, at du har god shampoo og balsam med. Her er mærket Lernberger & Stafsing en god mulighed.
  • Ansigtscreme. Huden skal have pleje – og det gælder særligt vores ansigt. Huden i ansigtet er nemlig mere sårbart. Af den årsag anbefaler vi, at du tager en god ansigtscreme fra Skinceuticals til dag og nat med i tasken.
  • Shower gel og fugtighedscreme. Efter en dag i solen skal kroppen plejes. Vask derfor med en blid sæbe, påfør fugtighedscreme og eventuelt aftersun, hvis du er blevet solskoldet.

Foruden disse beautyprodukter er andre praktiske produkter som en tandbørste, tandpasta og en børste vigtige at have med på pakkelisten. Husker du disse beautyprodukter, er du klar på enhver udfordring, der måtte opstå under din sommerferie!