Undgå kedsomhed i flyet eller bilen

At rejse er at leve … i slowmotion

 

Der er intet så skønt som at tage ud i verden og opleve spændende steder. Når du tager på opdagelse på kloden, får du en unik mulighed for både at lære din omverden og dig selv bedre at kende. Det er nok netop denne horisontudvidende faktor, som fik H. C. Andersen til at udtale de famøse ord: At rejse er at leve.

 

Men! Lad os nu være ærlige. Der er intet så kedsommeligt som en lang tur i fly eller bil. Uanset hvor sindsoprivende destinationen så end er, vil den lange rejse derhen altid være en pine at komme igennem. Men det er der heldigvis råd for. Her vil du blive præsenteret for 3 gode tips til, hvordan du får transporttiden til at glide lidt hurtigere forbi.

 

Aktiver de små grå på farten

 

En smart måde at få tiden til at gå på er ved at sætte hjernecellerne i gang. Her er kryds og tværs og sudoku helt ideelle bud på hjerneaktiverende underholdning. Det er både sjovt og hyggeligt at udfordre sig selv med en uskyldig, lille opgave, og det er også en aktivitet, som du kan lave sammen med din rejsekammerat. Derudover er det praktisk, at din underholdning kan passe ned i din håndbagage, og det er let at lægge den væk og tage den frem igen, hvis du f.eks. skal igennem security i lufthavnen.

 

Sæt hænderne i gang med strikketøjet

 

Hvis du mere er i humør til et praktisk indslag på din rejse, kan du kaste dig over strikketøjet. Tiden går meget hurtigere, når hænderne er i gang. Hvis du mangler inspiration, kan du finde de lækreste opskrifter og garn fra Petiteknit. Strikketøjet er desuden let at have med i en mindre taske, og du må gerne have pindene med i håndbagagen.

 

Slå hovedet fra med digital underholdning

 

Hvis du bliver træt på den lange tur, er det en god idé at have nogle underholdningsmuligheder, som ikke kræver for meget af dig. Her er film, serier og podcast gode bud på hyggelige og tidsfordrivende indslag. Du skal dog huske at downloade indhold, da du ikke altid vil have adgang til internet på din rejse.

Tags

Petiteknit