Den perfekte cykelferie

Sug sommeren til dig

Sommeren nærmer sig, og det er noget, som alle danskere ser frem til med længsel. Men den danske sommer er også kendt for sin korthed. Derfor er det med at få det maksimale ud af den solrige sæson – f.eks. med en cykelferie.

 

Pakkelisten på plads

På de åbne landeveje kan I suge sommeren til jer i alle vågne timer. Ferien på to hjul er simpel og ligetil, men den kræver naturligvis den rette planlægning. Det første, som skal på plads, er pakkelisten. At pakke til cykelferien er begrænsningens kunst. I skal selvfølgelig ikke mangle noget på turen, men det er også helt afgørende, at I ikke medbringer for meget. Oppakningen skulle gerne være en hjælp og ikke en byrde.

 

Når du har fået dannet dig et overblik over de ting, som I behøver på turen, er det tid til at pakke effektivt og fornuftigt. Sørg for, at jeres ejendele fylder så lidt som muligt, og anskaf jer gode, vandtætte cykeltasker. Du kan f.eks. overveje at kaste et blik på udvalget af lækre cykeltasker fra Ortlieb. Ortliebs cykeltasker er af høj kvalitet og vil beskytte jeres oppakning mod al slags vind og vejr.

 

Ruten tilrettelægges

Når du har fået styr på hvad, der skal i cykeltaskerne fra Ortlieb, er det med at få selve ruten på plads. Det er supervigtigt, at du får afmærket ruten nøjagtigt med daglige distancer, der matcher jeres fysiske evner. Derudover skal du tage højde for, om der er noget, I ønsker at opleve undervejs. Der skal laves en nogenlunde fornuftig tidsplan, hvor der gøres plads til eventuelle aktiviteter og stop. Du kan downloade cykelruter her, hvis du mangler lidt inspiration.

 

Det er også en rigtig god idé at booke hotel eller anden form for overnatning på forhånd. På den måde behøver I ikke at bekymre jer om alt det praktiske, når I endelig er afsted. I kan blot læne jer tilbage i sadlen og nyde den danske sommer, når den er bedst.