De 5 største seværdigheder på Island

Dette indlæg er sponsoreret.

Islands fantastiske natur

Hvis der er noget, Island er kendt for, er det uden tvivl landets storslåede og fantastiske natur. Der er stort og øde og samtidig frodigt og vildt med de mange bjerge, vandfald og vandreruter, der bare ligger og venter på at blive indtaget. Man kan næsten ikke undgå at blive slået omkuld af de mange naturoplevelser og sanseindtryk, og du kan sagtens selv begive dig ud på opdagelse og opleve seværdigheder på Island. Hvis du dog har brug for flere insider-tips, historier om landet og intime oplevelser, kan du i stedet tage på en rejse til Island med en dansk rejseleder. Med en dansk rejseleder som allieret på din rejse er du sikker på ikke at gå glip af noget, og du vil blive taget godt i hånden til de vildeste naturoplevelser, du kan tænke dig til.

 

5 ting du skal opleve på Island

Island er et stort land med enormt meget at byde på, og derfor er det ikke helt nemt bare at udvælge 5 seværdigheder, du skal opleve. Alligevel har vi her prøvet på at give et bud på de fem ting, du altså ikke må gå glip af.

  • Thorsmörk Nationalpark: Et skønt naturreservat midt mellem tre gletsjere, så her er der nok at tage fat på!
  • Den Gylne Sirkelen: en fantastisk vandrerute på 48km, der dækker tre af Islands mest fantastiske seværdigheder.
  • Askja: Vulkankrateret, hvor Neil Armstrong og hans kolleger trænede op til månelandingen, er et fantastisk og surrealistisk syn på én og samme tid.
  • Jökulsárlón: Den smukke gletsjerlagune, der er beliggende på øens østligste punkt.
  • Vestfjordene: Tag på et besøg på verdens ende og oplev Vestfjordene.

 

Rejser til Island

Er du allerede nu blevet vild med idéen om en rejse til Island, og har du lyst til at læse mere om seværdighederne på Island? Læs godt op på, hvad du skal opleve, inden turen går til Island.