Oplev den smukke Blå Lagune

Hvad er den blå lagune?

Den blå lagune på Island er en af verdens 25 vidundere – og det er den også af gode grunde. Den særdeles besøgte turistattraktion er en unik oplevelse, som enhver rejseglad person simpelthen må opleve. Lagunen består af damme med varmt vand, som helt naturligt er varmt fra undergrunden. Vandet har også et højt indhold af svovl og hvidt kisel-ler, der giver vandet en unik farve, men som også er godt for forskellige hudsygdomme. Lagunens omgivelser er i sig selv ligeså unikke og smukke som vandet: smukke sorte sandstrande og en enormt smuk natur, der gør hele besøget til en unik, behagelig og beroligende oplevelse!

 

Hvorfor er den blå lagune så populær?

Den blå lagune blev hurtigt en af Islands mest eftersøgte attraktioner. Men hvorfor? Jo, i sig selv er lagunens lokation ideel og idyllisk: den ligger et unikt område med unik natur, der stråler skønhed. Lagunens vand er helt naturligt beroligende varmt, har en unik blå farve og indeholder nærende stoffer for huden. Det er altså af gode grunde, at lagunen er blevet så populær! Det er en unik rejseoplevelse at tage til din blå lagune, hvor du kan opleve et af verdens vidundere, men ligeså vel opleve Island og dets traditioner, mad, folket, naturen ol. Derfor er den blå lagune så populær!

 

Er den blå lagune rejsen værd?

Du spørger dog måske dig: er den blå lagune virkelig rejsen værd? Svaret er absolut ja! Selvom det kan være en dyr affære, så er det altså en unik oplevelse, som du egentlig aldrig kan opleve på helt samme måde andetsteds. Kontrasten mellem den rå luft og det varme luksuriøse vand er helt ubeskrivelig – det kan kun opleves på egen krop! Islands særprægede natur gør også, at din visit til landet sågar bliver rejsen værd! Der er nemlig et hav af oplevelser du kan få med i rejsen til Island, efter du har oplevet den blå lagune. Så tager du til Island, så vær forberedt på en helt unik oplevelse, hvor du ikke kun oplever den blå lagune, men også Island sig selv!

 

Hvad koster det at besøge den blå lagune?

Entreen til den blå lagune starter ved 6.990 ISK for voksne (14+ år). Det er altid en god ide at forudbestille i god tid, da den eftersøgte lagune altid har en masse besøgende. Det kan derfor være enormt svært at booke et besøg, hvis du kun gør det nogle dage eller uger før. Så tag på pakkerejse til Island med dansk rejseleder, og forudbestil til den blå lagune i god tid!