Tag e-bøgerne med på rejsen

Slip for ekstra vægt i kufferten med E-bøger

Rigtig mange mennesker elsker at slappe af på ferien med en god bog for at komme helt ned i gear. Men bøger kan være tunge at have med i håndbagagen eller være tungen på vægtskålen, når kufferten skal tjekkes ind og vejes. Det gode ved e-bøger er, at du slipper for at have alle dine yndlingsbøger med i kufferten, men du kan i stedet samle dem alle i din e-bogslæser og skifte mellem dine bøger, som du har lyst.

 

Slap af med en god bog

Om du ligger ved poolen på badeferie, eller du læser inden du falder i søvn om aftenen, så kan det være hårdt for øjnene. Ved poolen er lyset skarpt og øjnene kan have svært ved at fokusere. Ligeledes om aftenen kan lyset været for svagt til at kunne læse ordentligt. Har du e-bøger med på rejsen, kan du justere lysstyrken og dermed altid få det optimale lys til at læse dine e-bøger.

Du kan også bedre ligge, som du har lyst, da mange bøger er tunge og klodsede at holde, mens dine e-bøger ikke vejer så meget, hvilket vil give dig mere frihed.

Pakker du en taske til stranden, kan e-bogen være perfekt at have med, da den ikke fylder så meget eller giver dig ondt i ryggen af at slæbe på en tung bog.

 

E-bog som studiebog

Hvis du er studerende og gerne vil klare noget af læsningen, mens du er på ferie, så er e-bøger den oplagte løsning. Her kan du nemt have alle dine studiebøger med dig på farten, så du slipper for at misse noget læsning, mens du ligger ved poolen eller på stranden. E-bøgerne er også gode, når du kommer hjem igen, da mange studerende nemt kan få ondt i ryggen af at slæbe på alle deres tunge studiebøger.