Tjen penge og få oplevelser ud over det sædvanlige

Rejs og arbejd på samme tid!

Har du sabbatår, er der helt sikkert mange ting, du rigtig gerne vil nå, og tiden går stærkt, så det kan være svært at nå det hele. Måske vil du ud og opleve verden? Blive bedre til engelsk eller et andet sprog? Udarbejde et CV? Tjene penge? Alt dette kan du få i en samlet pakke, hvis du finder et fedt arbejde i udlandet. Der findes rigtig mange forskellige jobs, herunder kundeservice jobs, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med kommunikation og kunder, men samtidig også får en masse fede oplevelser med hjem - udover at du selvfølgelig samtidig tjener penge.

 

Hvor i verden kan man finde denne type arbejde?

Lyder et job i udlandet indenfor kundeservice, som noget for dig, er der rigtig mange muligheder og steder, du kan rejse hen. 

I Portugal kan du få et arbejde nær Lisabon ude langs kysten, så du samtidig kan nyde strandene, og måske lære at surfe?

På Filippinerne finder du nogle af verdens absolut smukkeste badestrande med azurblåt hav, palmetræer og sandstrande, som strækker sig så langt øjet rækker. Her vil du komme til at arbejde i de smukkeste omgivelser.

I Spanien er der ligeledes mulighed for at arbejde med kundeservice og nyde solen og kulturen samtidig. Der er mange jobs nær malaga, hvor du vil kunne drikke sangria, besøge badestrande og måske lære verdens mest talte sprog.

Derudover kan du tage til Litauen, Estland eller Letland, hvor der er en rivende udvikling i gang; både teknisk og kulturelt. Priserne er lave, men mulighederne mange, og du vil helst sikkert få en masse fantastiske oplevelser med hjem.

I Irland ligger nogle af verdens største virksomheders europæiske hovedkvarterer, herunder Google, Apple og mange andre. Her forgår big business, men samtidig er der også en spændende kultur og smuk natur, du kan udforske.

 

Typiske arbejdsopgaver i kundeservicefaget

Når du vælger et kundeservice job vil det typisk bestå af opgaver som:

  • Telefonpasning
  • Telefonsalg
  • Kundeservice over både tlf. og e-mail

Du vil altid få grundig oplæring og blive sat ind i opgaverne, så du hurtigt vil kunne arbejde selvstændigt. Undersøg dine muligheder og få et spændende job, som giver dig mulighed for at få oplevelser ud over det sædvanlige.