Forbedre din rejse som gangbesværet

Ferie som gangbesværet

Selvom du er gangbesværet, skal det ikke nødvendigvis være en begrænsning for dine ferieplaner. Hvis du har det rette udstyr i form af en god elscooter, er det næsten kun din fantasi, der sætter grænser for, hvor du kan rejse hen. Hertil skal det nævnes, at flere udbydere af rejser tilbyder hjælp, uanset hvilken transportform du vælger.

 

Hvad skal du være opmærksom på som gangbesværet, når du rejser med fly?

Hvis du har planer om at rejse med fly, kan det arrangeres således, at der er hjælp til dig, når du ankommer i lufthavnen, når du flyver og når du ankommer til rejsedestinationen med fly. Det kan både være assistance i form af personale, der hjælper dig med at bære din bagage eller yder dig assistance i kørestolen. Hvis du har medbragt en elektrisk kørestol, kan du typisk forvente på hotellet, at de kan være behjælpelige med at finde transport til dig, der har særlige behov for at medbringe kørestol eller andet. Du skal dog være opmærksom på, at du typisk selv skal stå for at finde transport til hotellet, hvilket du med fordel kan arrangere hjemmefra.

 

Har du valgt en rejsedestination med brede og jævne fortove, så du let kan komme rundt?

Den rejsedestination, du har valgt, er også afgørende for, hvor let det bliver for dig at komme rundt. Eller omvendt har du mulighed for selv at bestemme, hvor let det skal være at komme rundt ved at vælge den rette elscooter til opgaven. Du kan med fordel også selv på forhånd undersøge mulighederne for at bo på et handicapvenligt hotel, hvor du let kan komme rundt, evt. med elevator, og som har værelser til personer, der er gangbesværede.