Hold sabbatår i udlandet

At rejse er at leve

Nu er dit sabbatår endelig kommet, og du har sikkert set frem til det med længsel. Årene på skolebænken har været lærerige, men det har også være overvældende og hårdt. Nu er du endelig fri. Du skal sprede vingerne ud og flyve rundt i verden. Du skal opleve andre kulturer, møde nye mennesker og danse på fremmede strande. Nu hvor du langt om længe er sluppet ud af det trange, grå klasseværelse, skal du tage en stor bid af verden. Det bliver uden tvivl dit livs eventyr, men det bliver nok også dit livs udgift rent økonomisk.

 

Det koster penge, hvis du vil tage ud og opleve kloden. Derfor vælger rigtig mange at tage et arbejde, som kan give dem en god slat med på kistebunden. Men du behøver faktisk ikke vente. Du kan nemlig sagtens kombinere de to. Der findes rekrutteringsbureauer verden over, som bare venter på at høre fra dig.

 

5 tips til at finde jobs i udlandet

Der findes mange måder at finde et arbejde i udlandet på. Den allernemmeste løsning er at kontakte et rekrutteringsbureau, der kan sætte dig i forbindelse med forskellige arbejdspladser og brancher. Mange rekrutteringsbureauer rundt omkring i verden ansætter hele tiden unge mennesker på sabbatår til alverdens jobs og spændende arbejdsopgaver. Her er 5 tips til, hvad du i dit sabbatår bør kigge nærmer på i din søgen efter et job i et andet land:

 

  1. Digital marketing og kundeservice.

Der arbejdes med dette område inden for et væld af forskellige virksomheder og brancher. Hvis du interesserer dig for at arbejde med online universer, ligger verden åben.

Der er altid behov for guides, der kan tage hånd om landets turister. At gå på guideskole er et eventyr i sig selv, hvor du møder mange søde og sjove mennesker. Det er samtidigt en oplagt branche, hvis du interesserer dig for kultur.

  1. Diverse IT-jobs.

IT er også et område, som altid vil være relevant. Specielt i Irland søger de udenlandsk arbejdskraft lige i øjeblikket.

  1. Arbejde på en gård.

Der er rig mulighed for at finde arbejde på en gård i udlandet. Specielt i Australien bliver der gjort brug af unge mennesker som dig. Gårdarbejde er en god mulighed for at opleve noget andet og lære et nyt fagområde at kende.

  1. Undervisning i engelsk.

Overalt på kloden er der behov for engagerede og imødekommende undervisere i engelsk. Det kunne sagtens være dig. Ofte behøver du ikke at være fuldkomment inde i de grammatiske regler og paragraffer. Det vigtigste er, at du kan tale et godt og sikkert engelsk, og at du er i stand til at lære fra dig. At arbejde som lærer er en rigtig god idé, hvis du drømmer om at lære det lokale sprog.

 

 

Køb billetten til dit livs eventyr

Der er et helt ocean af muligheder, hvis du ønsker at kombinere eventyret med arbejde. Udenlandsarbejde tilbyder en helt unik mulighed for at skabe dig en hverdag i et andet land. På den måde vil du virkelig føle, at du får kulturen ind under huden. Et rekrutteringsbureau kan hjælpe dig godt på vej på din rejse, så du kan føle dig tryg, når du sætter dig i flysædet.

 

Det er nu livet skal leves, og der er ingen tid at spilde. Kontakt et rekrutteringsbureau allerede i dag og kom tættere på at realisere drømmen!