Sådan slipper du af med flyskræk

Kæmper du med flyskræk?

Hvis du kæmper med flyskræk, skal du vide, at du langt fra er alene. Flyskræk er en af de allermest almindelige fobier på landkortet. Heldigvis er lige netop denne type fobi ikke en, som du bliver konfronteret med alt for ofte. Men den kan være uhyre begrænsende, hvis du har en voksende udlængsel i dit bryst. Det kan være ret frustrerende.

 

Hvorfor har du flyskræk?

Det er umuligt at give et entydigt svar på, hvorfor nogle døjer med flyskræk, mens andre stryger til himmels uden at blinke. For nogle stammer fobien fra en konkret oplevelse. Hvis du eksempelvis har været udsat for en voldsom nødlanding, kan det sætte sig som et vedvarende traume i din krop.

 

For andre er flyskrækken opstået ud af det blå. Måske er den kommet fra den ene dag til den anden, eller måske trådte den i kraft ved allerførste flyvefærd. I disse tilfælde handler det typisk om det tab af kontrol, som en flyrejse rummer. Når du sidder i en maskine højt oppe i himlen, har du i realiteten lagt dit liv i pilotens hænder. Det kan være enormt skræmmende at være uden for indflydelse på denne måde.

 

Lad ikke flyskrækken stoppe dig

Heldigvis er der nogle ting, som du kan gøre for at bekæmpe din angst. Du kan f.eks. modtage hypnose mod flyskræk, hvor din fobi bliver bearbejdet gennem samtale med din underbevidsthed. Det er i de utilgængelige lag af din bevidsthed, at skrækken ligger begravet. Derfor er hypnose et godt redskab til at tilgå disse lag og omformulere din fortælling om dig selv og flyfart. Med effektiv hypnose kommer du fra København til Kathmandu med et smil på læben.

 

Tags

Hypnose