Massage på Bali

Hvad koster massage på Bali? 

At tage til Bali er noget, de fleste danskere drømmer om. Nogle ender faktisk med at gøre det, fordi de tænker, at penge ikke er noget problem. That’s the way to go! Alle, der oplever Bali, ender med at få en kæmpe oplevelse ud af det, og det kan slet ikke måles med penge. Faktisk er det kun flyturen, som ender med at koste lidt. Balis økonomi er helt anderledes end Danmarks – det er en stor fordel for dig. Cirka 2000 Rupiah, den lokale møntfod, svarer til 1 dansk krone. Det betyder, at sejlture, massage, mad, transport og alt imellem kommer til at koste dig ingenting. Så hvis du ikke har andre modargumenter end økonomi, så er det bare med at gøre det.

 

Nyd et liv i luksus på et lavt budget

Hvis du ender med at tage til Bali, så er du officielt på ferie. Der er ikke så meget, som du har brug for andet end oplevelser, mad, transport og et sted at sove. Vi giver dig her et par typiske priser på hver:

  • Et sted at sove: Uanset hvad du har som standard, kan du få sovesteder til billige penge. Et hostel kan typisk koste omkring 35 kr., mens et hotel kan koste fra 50 kr. og opefter.
  • Mad: Mad er også billigt. For 10-20 kr. kan du få et nærende måltid. Ønsker du drikkevarer? Intet problem: 10-20 for en øl og cirka 2 kroner for vand er ikke særlig dyrt.
  • Transport: Den dyreste tranport er fra og til lufthavnen. Afhængig af hvad du vælger, kan du ender med at betale op til 160 kr., hvilket er i den dyre ende. Når du er der, er lokale chauffører billige.
  • Oplevelser: Massage på Bali er lækkert. Her kan du både få den lokale oplevelse uden for de store gader og få en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Prisen på massage på Bali kan variere, men den typiske pris ligger omkring 30 kr. Hvis det lyder tillokkende, er der ikke så meget andet at gøre end at sige god rejse og håber du nyder det.