Tag familien med på safari i Tanzania

Skal familiens næste rejse planlægges, og ønsker I en ferie, I aldrig vil glemme? Vil I prøve noget andet end den klassiske badeferie, og vil I have minder, der sætter sig på nethinden for altid? Så skal I overveje af aflægge Tanzania et besøg. Her kan I opleve fantastiske natur- og dyrefænomener, som I aldrig vil glemme. Tanzania er verdens bedste safariland, hvor I med garanti vil se masser af løver, giraffer, elefanter, flodheste og meget mere.

 

5 ting, I skal opleve på safari i Tanzania

1)  Serengeti Nationalpark

Serengeti Nationalpark er Tanzanias mest kendte nationalpark. Her finder du fantastiske naturfænomener og et enestående dyreliv. Serengeti er alt, hvad man forestiller sig. Åbne græssletter, akacietræer og små vandløb kendetegner det enorme naturområde.

 

2) The Big Five

Du har sikkert hørt om the Big Five. Synonymet for dyrene: Løven, leoparden, elefanten, bøflen og næsehornet. I gamle dage blev betegnelsen brugt af storvildtjægere, hvor det blev brugt i forbindelse med faren og sværhedsgraden ved at jage den gruppe dyr. I dag bliver begrebet nærmere brugt i forbindelse med safari om en gruppe dyr, som de fleste gerne vil se og opleve.

 

3) Ngorongoro-krateret

Ngorongoro-krateret er et af Afrikas 7 vidundere. Det blev skabt, efter en vulkan sank sammen, og er nu et frodigt naturområde med et rigt dyreliv. Krateret er noget ganske særligt, og det er helt sikkert er et besøg værd.

 

4) Lake Manyara

Ønsker I at opleve Afrikas dyreliv også, skal I aflægge Lake Manyara området et besøg. Søen er beriget med et mere end 400 fuglearter registreret, og I kan derfor garanteres et møde med nogle fantastiske fugle. Derudover er der også et rigt dyreliv omkring søen.

 

5)  Tarangire Nationalpark

Tarangire Nationalpark er hjemsted for de såkaldte kæmper. Her holder elefanterne især til. Parken er kendetegnet ved dens mange baobabtræer, som er helt særlige og unikke at opleve.

 

Værd at vide om Tanzania

Inden du rejser til Tanzania på safari, er det vigtigt, at du har dine vaccinationer i orden. Opsøg din læge eller en vaccinationsklinik og få styr på, at du har de vaccinationer, du skal have. Når ud rejser ind i landet, skal du vise en vaccinationsattest. Derudover skal du have visum for at komme ind i Tanzania. For at spare tid og besvær anbefales det, at du bestiller det hjemmefra. Vær dog opmærksom på, at der kan gå op til 14 dage, før dit visum er klar. Bestil det derfor i god tid. Når du kommer frem til Tanzania, er det nemt at transportere sig rundt, og mange rejseselskaber og hoteller er behjælpelige med transfer til og fra lufthavnen.

Det er normal kutyme i Afrika, at man giver drikkepenge. Hav derfor altid nogle kontanter på dig, så du har til at give guiden, tjeneren eller servicepersonalet. Hvor meget du giver, er op til dig selv.

Tanzania er et fantastisk land at rejse til, og deres safari er en helt unik oplevelse. Så mangler du den helt perfekte oplevelse til familien, som I sjældent vil glemme, skal I tage på safari i Tanzania.

Virksomhed: Tanzania Tours ApS