Oplev Cirkus Vargas i et autentisk cirkustelt

Rejs til Californien og oplev magiske Cirkus Vargas

 

Savner du en anderledes og spændende ferie ud over det sædvanelige, så burde du overveje at vælge Californien som din næste feriedestination. Californien har, som du kender det fra film, en helt masse forskellige attraktioner og aktiviteter at byde på, så hvis du er træt af at ligge på stranden dagen lang eller tage på kedsommelige vandreture, så prøv en rejse til solrige Californien, hvor 2 dage aldrig er ens.

 

Oplev noget nyt i Californien

 

Hvis du gerne vil opleve noget spændende og anderledes, kan du med stor fordel prøve Cirkus Vargas, der er et californisk-baseret cirkus. Cirkus Vargas er et af verdens største cirkusser, og et af de eneste helt store cirkusser, der stadig bruger cirkustelte. Derfor bliver Cirkus Vargas opfattet som et af de mest ikoniske cirkusser eksisterende i dag, og du har mulighed for at få den mest autentiske cirkusoplevelse, hvis du besøger Cirkus Vargas i Californien.

 

Udover den enestående oplevelse at se Cirkus Vargas og deres ikoniske cirkustelte, byder Californien også på en lang række andre spændende oplevelser. Først og fremmest skal det nævnes, at vejret i Californien er glimrende, hvorfor alle udendørs oplevelser ikke vil blive kompromisseret af dårligt vejr, da det i de fleste dele af Californien er muligt at gå i shorts året rundt.

 

En af de oplevelser, du også skal have, når du er i Californien, er de smukke naturparker. Yosemite National Park er 1200 miles af skønhed, hvor du kan tage en skøn gåtur, rejse med rygsæk gennem eller endda stå på ski i.

 

Californien som vært for showmanship

 

Som du nok kender det fra filmene, er Californien også stedet at tage til, hvis du vil opleve hele showmanship-branchen. Blandt andet byder Californien på infamøse Hollywood, hvor du f.eks. kan opleve Hollywood Walk of Fame, der er et æresfortorv langs med gaderne på Hollywood Boulevard, der er belagt med mere end 2000 fremtakkede stjerner, hvorpå der både findes berømtheder såsom Michael Jackson, John Lennon og Britney Spears, men også tv-karakterer, der er blevet hædret af Hollywood Chamber of Commerce.

 

En anden oplevelse, du ikke vil være foruden, er Madame Tussauds Hollywood, der er et af verdens flotteste voksmuseer, hvor du kan opleve berømtheder som Araiana Grande, Lady Gaga og Michael Jackson. Derudover byder voksmuseet også på en 4D biograf, hvor du bliver kastet ind i Marvels vilde univers.

Dette er bare nogle få af de oplevelser, som Californien byder på, så hvorfor ikke booke din rejse i dag, så du får en ferie, du aldrig vil glemme.