3 gode råd du skal have med i kufferten

Der er mange ting, som du skal ordne, inden du stiger på flyet. Her får du 3 gode råd med på rejsen.

 

Få styr på din rejseforsikring

Hvis du ikke allerede har en rejseforsikring, skal du se at få skaffet en. Forsikringer er et rigtig dumt sted at spare penge. Tænk, hvis du skulle komme ud for en ulykke eller blive ramt af noget sygdom på ferien i udlandet.

Hvis du allerede ligger inde med en rejseforsikring, er det en god idé at genbesøge din police inden afgang. Det er godt at vide præcis, hvad din forsikring dækker, og om der er eventuelle mangler. Det er for eksempel rigtig rart at vide, om du kan ringe til dit forsikringsselskab, hvis din bagage ikke dukker op på båndet.

 

Skaf det blå sygesikringskort

Det andet råd har også med sikring i forbindelse med skader og sygdom at gøre. Det er nemlig rigtig smart, hvis du får bestilt det blå EU-sygesikringskort. Det vil give dig en lang række besparelser, hvis du uheldigvis skal have behandlinger i udlandet.

 

Sørg for gode forhold for dit kæledyr

Måske har du en dejlig, pelset ven, som du må efterlade derhjemme. Det er i den forbindelse vigtigt, at du arrangerer pasning af dit kæledyr, så det bliver fodret og taget til dyrlæge, hvis det skulle blive nødvendigt. Du kan for eksempel overlade det til familie eller venner, der vil tage sig rigtig godt af det i dit fravær. Hvis du ikke har pårørende, der kan løfte den opgave, kan du også gøre brug af et såkaldt hundehotel til din vovse.