Hop på bussen til Tyskland og spar penge på indkøb

Danske varer kan være utrolig dyrere i forhold til de priser, man ser i nogle af vores nabolande. Vi anbefaler, at du tager et kig sydpå og handler dine ting ind ved grænsen, nærmere bestemt butikken Fleggaard. Det er discountprisernes højborg! Overvej samtidig om ikke du skal tage din Tysklandstur med bus. Så behøver du heller ikke tænke på kørsel, og så kan du proppe bussen med nogle af de varer, vi for eksempel beskriver her.

 

Gode råd til indkøb

 • Alkohol til fester
  måske en i familien bliver student eller konfirmand, eller måske du skal holde en stor fødselsdag for venner og familie? Køb ind til en frisk Gin Tonic eller en eksotisk Pina Colada nede ved grænsen, så er festen reddet!

 

 • Dyre danske varer
  Danmark er ikke et billigt land. Og her stikker priserne på nogle specielle varer især ud. Mandler og nødder kan der for eksempel spares penge på ved køb over grænsen. Har du børn, der elsker sød morgenmad eller har du blot selv en sød tand, er morgenmadsprodukter også et godt køb. Hvis du er af det kvindelige køn, er der også penge at spare på bind og tamponer!

 

 • Ting til fryseren
  Køb stort ind på varer, der kan fryses ned! Smør, kød og lækre morgenboller kan sagtens lægges i fryseren. Så behøver du heller ikke købe disse ting løbende, når du har tiden imod dig på travle hverdage.

 

 • Juleslik
  Er julen ved at nærme sig, er juleslik også en smart ting at skrive på indkøbssedlen. Nougat, marcipan og chokoladejulemænd er nemme lige at smide i kurven, nu du er der.

 

Hop på bussen

En måde du nemt kan komme frem og tilbage på, er ved at opleve din Tysklandstur med bus. Haarby Turist henter og bringer dig og dine varer og overlader dermed mindre ansvar til dig. God tur!

 

 

Virksomhed: HC Biler Haarby Turist v/Kurt Jensen