Lej en bus og planlæg en firmatur rundt i Europa eller Danmark

Planlæg en firma bustur

Danskerne har fået sig en ”rejseopvågnen” ovenpå flere års bekymringer om den globale corona-pandemi og isolation. Samtidig viser undersøgelser fra Gallup, at hver fjerde dansker føler sig mere stresset end nogensinde før. Det er meget muligt derfor, at så mange pakker kufferten og rejser ud i verden – både inden og uden for landets grænser.

Sidder du og dine kollegaer og hænger foran computerskærmen? Trænger I til en afstikker fra skrivebordet? Så er tiden moden til at leje en bus og tage på tur rundt i Europa eller Danmark.

 

Teambuilding og opleverser i Europa eller Danmark

På en arbejdsplads er et godt sammenhold og oplevelser vigtige elementer for at sikre et sundt arbejdsmiljø. Derfor er det populært at arrangere teambuilding-aktiviteter, middage og fredagsfester for at knytte folk sammen. Uanset om der er tale om en privatejet virksomhed med 10 ansatte, en offentlig institution med 300 ansatte eller måske endda en hel efterskole, kan man leje busser til store og små behov. Her er nogle få teambuilding-aktiviteter og oplevelser:

  • Book et escape-room i Odense, og test folks samarbejdsevner
  • Tag i klatrepark i Randers, Aalborg eller Silkeborg
  • Nyd en firmamiddag i Paris
  • Afhold en workshop i Amsterdam

Kun fantasien sætter grænser for, hvor man kan tage hen og stresse af og lære hinanden endnu bedre at kende.

 

Lej en bus og gør stop undervejs

Det behøver ikke blive noget logistisk problem at få alle dine skønne kollegaer med rundt i Europa eller Danmark. Der findes flere firmaer, der tilbyder leje af bus (med eller uden chauffør), så alle kan komme med. Fordelen ved at leje en bus er, at I får mulighed for at planlægge turen fuldstændig, som I har behov for. Lej en turistbus med plads på op til 78 mennesker af gangen eller en minibus med plads til 16, og kom nemt fra A til B. I kan vælge at gøre jer nogle stop undervejs, når I passerer nogle af Europas eller Danmarks mest kendte seværdigheder og på den måde kombinere teambuilding og ren sjov og fornøjelse. Lej en bus fra Aarhus-Madrid, eller hvad I nu har lyst til, og nyd en velfortjent pause fra hverdagen.

 

Tags

Lej en bus